Jump to content

laksa prometna molim pomoć


marya210

Preporučene objave

Prije dva tjedna imala sam laksu prometnu nezgodu gdje sam udarila auto ispred sebe. Na tom autu nije bilo vidljive štete, nismo zvali policiju niti je sastavljen bilo kakav zapisnik. Sad je došlo do problema jer me me muž gospođe koju sam udarila zove i maltretira da sam udarila trudnicu i kako me nije sram voziti neosiguran auto. Želi da mu nadoknadim štetu za dio auta koji nisam ja mogla udariti jer se nalazi između kotača a ja sam ga udarila u registraciju i to pri vrlo maloj brzini. Rekla sam da ću nadoknaditi štetu ali oni se prijete policijom. Dogovodili smo se da će slijedeći tjedan popraviti auto i da ću mu ja to platiti. Mene samo zanima kako ću ja znati da sam ja prouzrokovala tu štetu koju ću platiti jer ponavljam na njihovom autu nije bilo nikakvih vidljivih oštećenja. Molim savjet.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nemože ti apsolutno ništa.

Govorim iz vlastitog iskustva jer sam imao sličan slučaj samo što sam ja bio oštečeni.

Krivac je rekao da će platit štetu na blatobranu i nakon par dana se počeo praviti blesav. Imam i eu izvješće a on se nije htio pojaviti ni na rekonstrukciji nezgode. I ne zanima ga ništa. Išao sam čak i u glavnu postaju prometne policije i inspektor mi kaže na mu nemogu baš ništa,i kaže da ubuduče obavezno zovem policiju na očevid upravo zbog takvih situacija. Jedino mi kaže da mogu podignuti na sudu privatnu tužbu pa probat tako izganjat štetu,samo kaj mi se neda s tim petljat jel je šteta samo udubljeni blatobran.

Dakle kao što ja nemogu njemu ništa, ni on nemože zakonski ništa vama.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija