santolina objavljeno: 23. travanj 2008. Dijeli objavljeno: 23. travanj 2008. Da li se moze nekako zabraniti ubacivanje propagandnh letaka u postanski sanducic? jednim letkom meni je sanducic zatrpan i redovna posta nema prostora. Zanima me gdje ce ta posta zavrsavati kad budem na godisnjem odmoru...odsutnna danima kad je jedan letak vec zablokira. Bilo je nekakvog govora da ce se zabraniti ubacivanje letaka? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 24. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 24. travanj 2008. Stavite na sandučić natpis npr. "Ne ubacivati propagandni materijal" ili "Molim Vas da ne ubacujete reklame" ili sl. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ele odgovoreno: 24. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 24. travanj 2008. Bok! i ja u zgradi imam taj problem. I nama na sanducicima pise molimo ne ubacvivati reklame, ali to nitko ne postuje. Imamo kartonsku kutiju od cca 1 m visine u koju direkt iz sanducuca bacamo reklame, a uskoro cemo vjerojatno traziti od unija papira njihov kontejner. Bezobrastina! A kosa mi se na glavi digne kad vidim te koji dijele letke da se suljaju iza ledja stanara koji je taman otkljucao vrata od ulaza i odmah za njim u zgradu. pogledaj ovo: http://www.poslovna-znanja.hr/UserDocsImages/Aktualno_34.pdf Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ele odgovoreno: 24. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 24. travanj 2008. Clanak : Drzavni inspektorat podnio tuzbu na prekrsajnom sudu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
santolina odgovoreno: 24. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 24. travanj 2008. Nadam se da ce se to rjesiti. Problem je i gomila smeca koja ostaje,ti prospekti i katalozi se kace po ogradi,ispadaju i lete posvuda. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
notarica odgovoreno: 25. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 25. travanj 2008. Ostavljanje oglasnih poruka i materijala Članak 16. (1) Zabranjeno je ostavljanje oglasnih poruka i materijala u ili na poštanskim sandučićima, te na ili ispred kućnih vrata potrošača ako je takva zabrana na njima jasno napisana. (2) Za ostavljanje oglasnih poruka i materijala odgovoran je trgovac čija se roba i usluge oglašavaju na oglasnim porukama i materijalima. VII. PREKRŠAJNE ODREDBE Članak 144. (1) Novčanom kaznom u iznosu od 10.000,00 do 100.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj pravna osoba ako: – postupi suprotno odredbi članka 16. ovoga Zakona Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
TANNIA odgovoreno: 27. srpanj 2011. Dijeli odgovoreno: 27. srpanj 2011. ele je napisao: Bok! i ja u zgradi imam taj problem. I nama na sanducicima pise molimo ne ubacvivati reklame, ali to nitko ne postuje. Imamo kartonsku kutiju od cca 1 m visine u koju direkt iz sanducuca bacamo reklame, a uskoro cemo vjerojatno traziti od unija papira njihov kontejner. Bezobrastina! A kosa mi se na glavi digne kad vidim te koji dijele letke da se suljaju iza ledja stanara koji je taman otkljucao vrata od ulaza i odmah za njim u zgradu. pogledaj ovo: http://www.poslovna-znanja.hr/UserDocsImages/Aktualno_34.pdf Kosa Vam se diže od ljudi koji dijele letke??? To je tek bezobrazluk!! Ne razmišljate da niti jedan jadnik to ne radi zato da bi vama napravio smeće, nego da zaradi neku kunu od koje bi mogao živjeti!!!v Kako Vam nije jasno da to rade jadnici koji nemaju posla?? Dajte malo razumijevanja. Stavite natpis, a tko se toga ne pridržava, zovite konzum, pevec ili koga već i reklamirajte i žalite se. Ne pljuvati po dostavljačima, javite se u trgovačke centre čiji su letci. Halo?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
severus odgovoreno: 28. srpanj 2011. Dijeli odgovoreno: 28. srpanj 2011. U nekim zgradama se ovaj problem riješi tako da se u ulazu zgrade ispod sandučića postavi ploha s natpisom da je taj dio za ostavljanje reklamnih letaka. Na taj način raznosači obave svoj dio posla, stanari imaju sandučiće koji nisu zagušeni, a tko hoće, uzme letak. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.