Bilja objavljeno: 15. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 15. svibanj 2008. Molim Vas ako netko ima noviju skriptu da mi je proslijedi. Hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
piroman odgovoreno: 15. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 15. svibanj 2008. Moze , moze samo daj E-mail. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bilja odgovoreno: 15. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 15. svibanj 2008. biljana.marijan@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Bilja odgovoreno: 15. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 15. svibanj 2008. Zahvaljujem na skripti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Tanjica odgovoreno: 15. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 15. svibanj 2008. Piroman možeš li i meni poslati skriptu na mail. zzavod@pgz.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Tanjica odgovoreno: 20. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 20. svibanj 2008. Hvala na skripti Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
piroman odgovoreno: 20. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 20. svibanj 2008. Nema problema kome treba neka se javi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
KENNY odgovoreno: 20. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 20. svibanj 2008. bok! evo da i ja iskoristim situaciju pa ako moze i meni skripta.. kenny1@net.hr unaprijed hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
hiper-mama odgovoreno: 21. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 21. svibanj 2008. silvana.perkovic@gmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
silvia odgovoreno: 21. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 21. svibanj 2008. imate skriptu na netu blog.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
odrljin odgovoreno: 23. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 23. svibanj 2008. Ako može molim vas da mi pošaljete skriptu nemogu je nać na blogu na odrljin@net.hr. Hvala unaprijed. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
wertkol odgovoreno: 3. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 3. lipanj 2008. moze molim vas i meni skripta na: gordan_kapo@yahoo.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
opaki odgovoreno: 9. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 9. lipanj 2008. Moze najjnovija skripta na ovaj mail_ voyager325@yahoo.com Zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
hypoa odgovoreno: 9. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 9. lipanj 2008. Molim te i meni skripta. Kada je pisana skripta? Ako je starija, nažalost neće mi pomoći.Trebam izaći na ispit u rujnu. Usput, zna li netko održavaju li se ispiti tijekom srpnja i kolovoza. na seminaru su rekli da ne, a nedavno procurila informacija da je ipak moguć rok u srpnju. Unaprijed hvala. e-mail: hypoa@net.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
graylady01 odgovoreno: 10. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 10. lipanj 2008. pozdrav svima..sad sam otkrila ovaj forum pa ako nije problem da i meni netko posalje skriptu najnoviju ili vec koju imate.. na dominestar@hotmail.com Hvala unaprijed.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
senchy odgovoreno: 10. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 10. lipanj 2008. Pozdrav svima...molim vas, ako može, da mi netko pošalje najnoviju skriptu na mail: senchy45@yahoo.com. Unaprijed hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
senchy odgovoreno: 11. lipanj 2008. Dijeli odgovoreno: 11. lipanj 2008. Hvala na skripti piromanu! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
monikas odgovoreno: 30. rujan 2008. Dijeli odgovoreno: 30. rujan 2008. može i meni: monikas@net.hr, unaprijed vam se zahvaljujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nikki odgovoreno: 1. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 1. listopad 2008. Može i meni, molim, najnovija HOT skripta...!!!!! ivona.karic@gmail.com hvala puno!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lucija21 odgovoreno: 21. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 21. siječanj 2009. Molim vas da mi netko pošalje skriptu za DSI. lucija.l21@gmil.com Hvala!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
igor_ng odgovoreno: 23. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 23. siječanj 2009. Molim vas ako netko ima skracenu skriptu ili normalnu verziju skripte za dsi srednja strucna sprema...hitno je polazem ga za 20 dana e mail igor_ng@net.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Othello odgovoreno: 27. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 27. siječanj 2009. i ja molim skriptu sanja1e@hotmail.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
shajdinj odgovoreno: 29. siječanj 2009. Dijeli odgovoreno: 29. siječanj 2009. DA LI JE NETKO BIO NEDAVNO NA D.S.I. NA POSEBNOM DIJELU IZ GOSPODARSTVA,KONKRETNIJE IZ PODRUČJA POLJOPRIVREDE. ŠTO JE BILO NA PISMENOM, TE AKO MOŽE PITANJA I ZADACI ITD... UNAPRIJED PUNO HVALA.. shajdinj@inet.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.