darkoh objavljeno: 19. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 19. svibanj 2008. gdje se može nači aktualna tablica za izračun miirovine. one koje sam našao na ovom forumu ne mogu otvoriti, a svoju sam izbrisao iz kompa radi kvara. hitno!!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Arci odgovoreno: 19. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 19. svibanj 2008. Pošalji mi mail, u profilu nije dostupan, pa ću ti poslati tablicu. OK. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 19. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 19. svibanj 2008. - riješeno, evo zamoliti ću šefa, da stavi ponovo, ono što ja imam, možda ima koja friška, no za sada ono što imamo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 19. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 19. svibanj 2008. Šaljite tablice u excelu direktno na Vaše mailove. Ne možemo postaviti na forum takvu vrstu dokumenta. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darkoh odgovoreno: 19. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 19. svibanj 2008. primio, hvala na trudu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 20. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 20. svibanj 2008. tablice možete skinuti ovdje Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cagart odgovoreno: 20. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 20. svibanj 2008. Tablica ti je ok, samo si trebao ažurirati ''prosječnu godišnju brutto plaću'' Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 21. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 21. svibanj 2008. hvala na primjedbi, nego da li si mislio na prosječnu plaču za 2007? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cagart odgovoreno: 22. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 22. svibanj 2008. da za 2007. godinu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cagart odgovoreno: 22. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 22. svibanj 2008. da za 2007. godinu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zex odgovoreno: 22. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 22. svibanj 2008. Mrljavac je napisao: Šaljite tablice u excelu direktno na Vaše mailove. Ne možemo postaviti na forum takvu vrstu dokumenta. S prelaskom na novi sustav omogućeno je uploadanje tablica, tako da od danas ih možete i samostalno objavljivati u porukama. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 22. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 22. svibanj 2008. Eto, kome treba, bilježim se sa štovanjem, kuna po komadu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zkova odgovoreno: 22. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 22. svibanj 2008. ajd postavite tu novu tablicu tko je ima,hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 23. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 23. svibanj 2008. http://www.box.net/shared/t5b1s8204s http://www.box.net/shared/gycqwqby8g Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zkova odgovoreno: 23. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 23. svibanj 2008. fala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.