rale objavljeno: 29. svibanj 2008. Dijeli objavljeno: 29. svibanj 2008. POSTOVANI, NASLJEDILA SAM OD POKOJNOG OCA NEKRETNINE,STO U CIJELOSTI,STO U DIJELOVIMA KOJE SU UPISANE U GRUNTOVNE KNJIGE OPCINSKOG SUDA.MEDJUTIM,U KATASTRU SU UPISANI SASVIM DRUGI KORISNICI.MOLIM VAS DA MI ODGOVORITE NA KOJI NACIN SE MOZE IZVRSITI UKNJIZBA U KATASTAR NEKRETNINA KOJE SAM NASLIJEDILA.DA LI SE PRETHODNO MORA UTVRDITI TEMELJEM CEGA SU ONI UPISANI U KATASTAR?U KOM PERIODU SE MORA PO ZAKONU DONETI RIJESENJE O UKNJIZBI U KATASTAR NAKON PODNOSENJA ZAHTJEVA I POTREBNIH DOKUMENATA I STA CINITI AKO NE USLIJEDI NIKAKAV ODGOVOR IZ KATASTRA? HVALA UNAPRIJED! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vukovar odgovoreno: 29. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 29. svibanj 2008. I što da odgovorim Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Zeljka_os odgovoreno: 29. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 29. svibanj 2008. što se treba odgovoriti kada se pitanje ne vidi Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
notarica odgovoreno: 30. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 30. svibanj 2008. Ne pisati velikim slovima. Preglasni ste! Jedini bitni je upis u gruntovnicu. Ako ste tako upisani kao vlasnik uživate najšireu moguću zaštitu. Katastar nije dokaz vlasništva , već samo informacija tko se koristi nekretninom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rale odgovoreno: 30. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 30. svibanj 2008. Postovana, da li to znaci da mogu sklapati kupoprodajni ugovor i raspolagati cesticama,ako sam upisana gruntovno,a ne u katastar???? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
notarica odgovoreno: 30. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 30. svibanj 2008. Tako je. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rale odgovoreno: 30. svibanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 30. svibanj 2008. Jos samo jedno,po meni najbitnije pitanje,sto da radim ako se trenutni korisnici mojih nekretnina koji su upisani u katastar pozovu na dosjelost?Kako to rjesavati?? Hvala Vam,mnogo ste mi pomogli!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
notarica odgovoreno: 30. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 30. svibanj 2008. Tada vam predstoji dokazivanje i protudokazivanje dosjelosti u parnici. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.