Jump to content

dnevna bolnica


beni

Preporučene objave

znam da je ovo pravni a ne medicinski portal, al gdje drugdje da pitam?

naime, što dobivam odnosno gubim ako ne idem u dnevnu bolnicu, što se tamo radi?

ja svejedno idem mjesečno kod psih. i kljukam tablete pa se pitam što da idem u bolnicu??

usput kad odem na bolovanje kao posljedica rata i vratim se za mjesec mogu li opet sa istim uzrokom kad mi bude loše, i koliko je maximala za to bolovanje naravno u kn.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nemoj previše razmišljati, već slušaj svog doktora koji te nije bez razloga uputio na nešto. Tamo te nije uputio bez razloga, već zbog potrebe da ti se pruži potrebna zdravstvena zaštita.

 

Što se bolovanja tiče, jednom kada ti se rješenjem prizna pravo na nadoknadu plaće 100% od osnovice kao posljedica sudjelovanja u Domovinskom ratu, takvo se bolovanje ovisno o medicinskoj indikaciji može prekinuti i kasnije nastaviti, ukoliko se radi o istoj dijagnozi nije potrebno ponovno provoditi postupak.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

beni je napisao:

naime, što dobivam odnosno gubim ako ne idem u dnevnu

 

bolnicu, što se tamo radi?

 

što da idem u bolnicu??

.

 

To moraš sam odlučiti, hoćeš li ili nećeš ići u bolnicu, naravno nakon prijedloga svog psihijatra. Ali ako je psihijatar predložio dnevnu, sigurno ima razloga i zašto.

 

Što dobivaš ili što gubiš odlaskom, odnosno ne odlaskom u dnevnu, teško je reći jer ne razumijem toćno pitanje na gubljenje ili dobivanje čega se misli. Ako je pitanje zdravlja, onda se može samo popraviti zdravstveno stanje nakon završetka terapija u dnevnoj bolnici. Znači što se tiče zdravlja puno dobivaš.

 

Što se tamo radi, ne radi se ništa, pa to je bolnica a ne tvornica. Ne kopaš, ne meteš, nitko te ne tijera na nikakav rad, tamo dobivaš potrebnu liječničku njegu, razumjevanje i ostalo što je potrebno nekome da bi mu se psihičko zdravstveno stanje popravilo.

 

Sretno na odluci

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Neznam odakle si alu u Osijeku ljudi čekaju na dnevnu i po par godina ,da pomaže pomaže poslije drži jedno vrijeme ljepo bi bilo kada bi mogao svake godine barem jednom iči idi ne pitaj više ništa sve češ vidjet tamo i niko ne grize već suprotno pomaže,i kaži hvala bogu pa ti je dok. prepoznala da ti je to potrebno!pozzzzz. :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija