ZastoJa objavljeno: 17. kolovoz 2008. Dijeli objavljeno: 17. kolovoz 2008. Dakle, ovo nema veze sa pravom, ali ima sa državnim stručnim ispitom, ali posredno, pa ja stavih u caffe...a znam da ću na Legalisu najbrže dobiti odgovor. Idem na ispit u Vatrogasno učilište. No, nemojte se već sad smijati...adresa je Ksaverska cesta 107. E sad - budući idem alone, a kad imam takav stres pred sobom kao što je državni ispit jednostavno ne mogu voziti, završila bi na Dnevniku. Ramišljam ovako: dok sam još studirala i hodala na famozne rute po Sljemenu u sklopu faxa, je da je bilo davno, ali sjećam se da smo se furali 14-iscom do nečeg, pa na 15-icu do kraja tj. podno Sljemena. I sjećam se da je negdje pisalo Ksaver. Gledam sad na kartu grada i dolazim do slijedećeg zaključka: ukrcam se na 14-icu i skinem u nekoj Jandrovićevoj ulici, tako nekako i to je ulica paralelna sa Ksaverskom, pa izbijem prečacem taman pred Učilištem. Pitanje: jel tako ili nije tako? I zna li netko brži, lakši način za stići od Trga do Ksaverske? Osim taxija.....haha, zamisli mene, taxijem na ispit...molim, ozbiljno...anybody? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 18. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 18. kolovoz 2008. Otvori sluzbenu WEB stranicu Grada Zagreba. Tamo ces naci interaktivnu kartu grad, te napisi adresu sa brojem, pa ce ti se pokazati "X" oznaka pozicije objekta kojeg trazis. Eto to je sve. Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZastoJa odgovoreno: 18. kolovoz 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 18. kolovoz 2008. i Vama Herr Bakreni, ali nije to to. Hoću reći, našel ja položaj ustanove već prije, ali nikako da skombiniram sa kartom tramvaja, zato sam i tražila pomoć nekog tko baš zna te pruge, ceste, naselja... Ipak, :hvala: na trudu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 18. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 18. kolovoz 2008. Za detaljnije podatke o kretanju Zagrebom,mozete pogledati WEB od ZET-a, na kome je karta tramvajskih linija sa nazivima stajališta. TU je ono sto vas zanima, tj tramvajska stanica broja 14 je bas na Jadricevoj ulici, koju trebate. Ako slucajno dolazite sa busom, tada Vas tamo vozi tramvaj br. 8. Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZastoJa odgovoreno: 18. kolovoz 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 18. kolovoz 2008. Da ste išli tražiti sami gdje je to i kako do tamo doći, bilo bi Vam jasno zašto sam pitala. A možda sam ja ovih dana pripadnica vrste koje ima određenu boju kose poznatu po tome kaj na sve reagiraju sa , neću napisati onu riječ na pl....jer nije korektno. A da niti ne velim da nije istina tak i tak. Sad ne znam ništa više nego prije. Bolje da se Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 18. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 18. kolovoz 2008. Zašto ne nazoveš opće informacije? Ta služba upravo djeluje sa svrhom rješavanja problema kao što je tvoj, odnosno kad nekom treba opisati kako doći do određenog mjesta. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 18. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 18. kolovoz 2008. Pa bas sam zbunjen. Sve je lijepo vidljivo. Adresa Ksaver 76 je oznacena sa "X", pa se vidi polozaj i Jadriceve ulice, koja izlazi na Ksaversku, na kom krizanju je i tramvajska stanica. Od iste nema vise od 200 m do oznake "X" a sto je i Vas CILJ: Pogledajte malo pazljivije na interaktivnu kartu grada ZGB, i nemozete se zabuniti. Pozdrav ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZastoJa odgovoreno: 18. kolovoz 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 18. kolovoz 2008. Nije 76, nego 107. Ali, pa ne bum sad cjepidlačila kad ste se već potrudili. Ajd' kad položim i dobijem povišicu častim sa Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 18. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 18. kolovoz 2008. AAA, oprost za zabunu. Broj 107 je blize centru grada, i skoro je na Jurjevskoj, pa ce u tom slucaju trebati malo vise protegnuti noge jer cete se morati uspinjati stepenicama na gornju razinu iznad Ksaverske ulice. Mozda bi bilo blize da sidjete sa tramvaja na prvoj stanici nakon Gupceve zvijezde (Radicevo setaliste. Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZastoJa odgovoreno: 18. kolovoz 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 18. kolovoz 2008. A zamisli ideje da nazovem tamo lijepo i da pitam ljubaznog stričeka koji se javlja na telefon kak do njih? Ha? Vidiš, dolazim k sebi.... Ma, lako za protezanje nogu, ako ne otegnem papke prije. Nikaj od onda. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bakreni odgovoreno: 18. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 18. kolovoz 2008. Bez obzira na drzim fige za uspjeh. Nadam se da sam pravilno shvatio ispit utjece i na povecanju primanja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZastoJa odgovoreno: 18. kolovoz 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 18. kolovoz 2008. Što se povećanja plaće tiče, to sam napisala u ironično-sarkastičnom tonu. Naime, nepisano pravilo u mojoj struci je da za svaki ispit dobivaš povišicu od 1000kn. Ali, ja nikako da se ubacim u takve firme. Ali,ako hoću, ili neću, mogu dobiti još posla! Ja sam multipraktik! Još malo pa budu se poslodavci tukli za mene! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
helen odgovoreno: 18. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 18. kolovoz 2008. Ma nije uopće komplicirano doći na tu adresu. Sjednete na broj 14 i tamo ste za tren. Ili 8 (ovisi odakle dolazite). Koliko sam shvatila već ste prolazili tim putem, pa mislim da onda pogotovo ne bi trebalo biti problema. Možda jedino da krenete malo ranije.. Tek toliko da na vrijeme nađete lokaciju i da Vam se ne bi dogodilo da zaglavite u gužvi. Karte su stvarno dovoljno precizne, ali ako što zapne javite Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZastoJa odgovoreno: 18. kolovoz 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 18. kolovoz 2008. Znači, tak kak sam i mislila...sa Trga mi treba. Jedino me muči gdje da siđem, da ne promašim. Prolazila onud jesam, ali bilo davno. A kaj se kašnjenja tiče - na zadnji stručni koji sam polagala sam došla u 12,30h, a imala sam ispit u 15h. Mislim, kužiš, freak totalni. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
helen odgovoreno: 18. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 18. kolovoz 2008. Ako idete sa trga onda sjedate na 14-icu i silazite na 5. stanici kod Radićevog šetališta. Mislim da bi to bilo najbliže. I onda još samo malo pješice i to je to.. Ma bez brige....snaći ćete se Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZastoJa odgovoreno: 18. kolovoz 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 18. kolovoz 2008. :hvala: Idem ja sad dalje :cita: da bi imala razloga častiti vas sa ili . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marija_1495 odgovoreno: 21. kolovoz 2008. Dijeli odgovoreno: 21. kolovoz 2008. Da, znam gdje je to sve - dobro si proučila - tako ćeš tamo najbolje doći javnim prijevozom. Ne moraš više proučavati po interaktivnim kartama i zvati opće informacije. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZastoJa odgovoreno: 2. listopad 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 2. listopad 2008. Dragi moji Zagrepčani....ide se do Mihaljevca i vrati par zgrada pješice unatrag - lakše nego uzbrdo, ne? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.