Jump to content

upit o zaostatcima za hvo branitelje


rony

Preporučene objave

Može li mi neko objasniti,zašto nema isplate zaostataka za branitelje hvo-a koji su ostvarili pravo na mirovinu po sporazumu Hrv-BiH ?

Navodno nema novca u državnoj riznici.Da li imate kakve informacije o isplati i da li može zastarjeti pravo na isplatu istih ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 mjeseci kasnije...

marko46 je napisao:

Pajdo davno si ovo pitao ali meni se smije ... al reću ti ... "Ko je bliže oltaru bolje misu čuje" Mislim Mostaru Zagrebu ... a nas sirotinju ko j. ,mi smo još po brdima skakali dok su mnogi naplačivali a sad ima famozni izgovor od NJih "Prošao rok"... plaći:tuzan:

 

Slab ti je to omjer kolega, ja sam osobno blizu te relacije (Hercegovina) ali već dulje vrijeme mi se zaostaci ne smješe, kao tebi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

eh dosade li velike.gdje god da nešto pročitaš skroz naiđeš na dosadnu buhu koja nešto traži od države RH..daj više sjaši sa ovih jasla i traži nešto od države gdje živiš prosto ste dosadni sa svojim zahtjevima samo bi neku lovu.... daj ostani na toj planini i skaći ili pazi na te ovćice ako ih imaš....zato nam i je tako stanje financija što vas ima stotine koji ste na sisanju love od naše države. treba vama svima zavrniti slavinu i nema love za nikog tko ne živi na ovim prostorima naše države. :smijeh:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Eh, dosade li velike!

 

A šta imsliš da odeš po umirujuće sredstvo kao i prošli put, mislim da je djelovalo:

 

#49 Re: Mirovine invalida HVO-a

 

Objavljeno: 3.2.2008 16:07

• deltacro

Profil

 

Pošalji PM

 

ICQ

 

#50 auuu

Veteran

 

 

Registriran: 22.8.2006

Mjesto:

Broj objava: 424 tak je lega -planina !

evo me umiruje pa zato šaljem i tebi ovo umirujuće sredstvo u obliku --...

pozdrav ,rekli smo sve što smo trebali i to je dovoljno...

pozdrav svima i budite živi a zdravi koliko se može ...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

da meni smirujuća sredstva slažem se baš sad sam popio tabletice,al ti si očito prešao na teške droge -jer kad nemožeš shvatiti da previše muzete po kravi koja nema toliko mlijeka onda si ti dečko spreman da kreneš na umjetno mlijeko.... šta vas boli kad vam se kaže da vam treba obustavit financije i treba vjerujem da imam veliku podršku drugih branitelja koji radi takvih poput vas nemogu ostvariti niti minimum svoje egzistencije dok se vi šepurite kojekakvim potvrdama i pljujete po mojoj državi kako vas zakida u financ.sredstvima jer da nije bilo -vas- iz preko tj.druge države mi nebi obranili svoje,e bogami ovakve gluposti mogu napisati samo oni sa planine..... ajd ti lijepo prošetaj i kani se rasprave s menom jer što ti ja napišem vas smeta,a istina boli onoga tko nije u pravu... lijepo ti kaže " stegni remen " - prema tome poslušaj šefa naše vlade i stegni remen kako znaš " :kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

1. Auuuuuuuuuuu: simbol za zlato (periodni sistem elemenata)

2. Nepisamo pravilo zlata vrijedno: ne bori se ako ne možeš pobjediti

3. Droga i ja, ha,ha,ha

4. Ja na planinu, a ti: s menom

5. I u školi je odličan, pa s toga haj ti malo na smokvicu, a ja ću na planinu,

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija