Jump to content

komplikacije u trudnoći


trudnica

Preporučene objave

Trudna sam pet mjeseci. Prema ugovoru o radu na odredjeno vrijeme radila sam do 04.08.2008., te potom uspjela se zaposliti u drugom poduzeću s danom 05.08.2008. Nakon tri dana doktor preporuča strogo mirovanje, te otvaram bolovanje 08.08.2008. Djelatnica HZZO sumnja u legalnost cijele stvari, te najavljuje provedbu cijelog "slučaja" na višoj instanci HZZO-a. Bojim se da ću izgubiti pravo na isplatu naknade za komplikacije u trudnoći. Kako dalje?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na odgovoru. Znam da ću se tako postaviti, ali tek kad dobijem negativno rješenje ( ako bude negativno). Za sada su tražili moju izjavu i izjavu poslodavca, sa svim mogućim kopijama rodnog lista, radne knjižice, i dr. Poslodavac je morao izjaviti da je bio upoznat s mojom trudnoćom, da li je na isto radno mjesto već nekog zamjenski zaposlio i drugo. Strava !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma ništ nije strava, radi se postupku koji se provodi vjerojatno zbog provjere osnovanosti nečega, obzirom da postoji osnovana sumnja u nešto, po meni s pravom.

 

Ukoliko je sve u redu, za tebe ne bi trebalo biti nikakvih problema, ukoliko nije, onaj tko provodi takav postupak iznijet će svoje argumente u za to predviđenom postupku i formi koje kao stanka možeš pobijati na za to propisan način.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija