celo objavljeno: 10. listopad 2008. Dijeli objavljeno: 10. listopad 2008. Ovako, imam ugovor na određeno 1g., radim u firmi skoro 2g., radi potrebe za kredit poslodavac mi daje potpisanu potvrdu koja se koristi u svrhu prava na kredit a služi kao uvjerenje kojom jamči da ću nakon isteka roka navedenog u ugovoru biti primljen na neodređeno.. Pitanje je što mogu učiniti ako podignem kredit, poslodavac mi ne produži ugovor nakon isteka, a meni kreditne obveze ostanu? Dali ste imali sličnih slučajeva? Hvala unaprijed, pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zzz_zzz odgovoreno: 10. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 10. listopad 2008. daj definiraj malo preciznije situaciju. Jeli imas samo dobrog poslodavca koji ti je izdao potvrdu tek tako ili te stvarno zeli zadrzat. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
celo odgovoreno: 11. listopad 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 11. listopad 2008. Valjda me zeli zadrzat, nismo u losim odnosima, obecan mi je ugovor na neodredjeno po isteku ovog a za kredit sam dobio potvrdu.. A posto se vremena mijenjaju i nikad se ne zna zanima me sto u slucaju da ne dobijem uopce ugovor, i inace dali je ta potvrda obvezuje poslodavca? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
celo odgovoreno: 13. listopad 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 13. listopad 2008. Dali zna netko? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mAla_bj odgovoreno: 18. listopad 2008. Dijeli odgovoreno: 18. listopad 2008. Ne vjerujem da ta potvrda obavezuje poslodavca jer ti uvijek može dati otkaz, ako želi, iz bilo kojih razloga...a na potvrdi vjerojatno piše da se izdaje u svrhu ostvarivanja prava na kredit i da se u druge svrhe ne može upotrijebiti.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
celo odgovoreno: 18. listopad 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 18. listopad 2008. Piše da je zaposlenik zaposlen u poduzeću do određenog datuma i da će se po isteku navedenog datuma sa zaposlenikom sklopiti ugovor na neodređeno vrijeme. Piše i potvrda se izdaje u svrhu prava na kredit, da se ne može u druge svrhe koristiti ne piše.. Postavlja se pitanje što ako ne dobijem ugovor drugi a podignem kredit, obveza ostaje a posao nemam.. koje su mi mogućnosti. Osim naći posao Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.