Jump to content

Kada su sljedeći rokovi i kada se prijaviti?


anonimno

Preporučene objave

Bok Bambi, molim te za odgovor jer sam (da ne ispadnem lijen) proučio www.uprava ali bezuspješno.

 

 

Zanima me gdje se objavljuju datumi ispita. Da li se mozda već zna kada će ispiti biti u studenom i prosincu i koliko se unaprijed treba prijaviti.

 

Problem mi je sa rješenjem (onim da se dozvoli pristup) i to u svezi posebnog djela ispita. Kako stoje stvari prijaviti ću se kao (D) - osoba koja ne radi u državnoj službi pa neznam kakva je onda procedura sa posebnim dijelom ispita.

 

(Konzultirao sam se sa svojima kolegama u instituciji i ispalo je da na DSI ide svak na svoju ruku.)

 

Unaprijed hvala

 

Franjo

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Na žalost, rokovi se ne objavljuju još uvijek na internetu, ali možda uspijemo s tom idejom u dogledno vrijeme.

Podnesite prijavu čim prije možete, tako da uđete u rokove u 11. ili 12. mjesecu, koji su za sada još slobodni. Ako podnesete sada prijavu, možete očekivati poziv već za drugi četvrtak ili petak u 11. mjesecu.

( ispiti se održavaju svaki četvrtak i petak-u pravilu tj. ako ima dovoljan broj prijava)

 

Posebni dio ispita ne mogu vam naznačiti jer ne znam koju imate struku i na kojim poslovima imate radno iskustvo. Napišite pa ću vam reći

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

VSS pravnik.

6 godina sam radio u bankarstvu a zadnje 3,5 radim u nadzoru financijskog (nebankarskog) sektora. S jedne strane je HNB, a s druge strane je nekoliko institucija (među kojima i moja) koje će se po svemu sudeći "ujediniti" u jednu za nadzor financijskih nebankarskih institucija.

 

Radim baš u nadzoru (supervizija)-nešto kao uže specijalizirana financijska policija.Nadzor naravno vodimo po ZUPu, donosimo rješenja i zaključke a za nestašne i nevaljale i pekršajne i kaznene prijave.

 

 

Ponovo zahvaljujem na korisnim informacijama.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da, istina je ali djelomična. Mijenja se zbog stupanja na snagu novog zakona o državnim službenicima, a i zbog bitnih promjena nekih propisa (usklađivanje s EU).

 

Novi Zakon o državnim službenicima stupa na snagu 01.01.2006.

poslije N.G. stupit će na snagu i razni provedbeni propisi koji će biti uključeni Program dsi

nekima će sigurno biti lakše, nekima teže

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Bok Bambi,

polažem stručni ispit za radno mjesto administrativnog referenta, inače sam ekonomske struke, pa me zanima koja su pitanja iz posebnog dijela DSI? Mislim da program posebnog dijela nije ni objavljen za to područje ili sam u krivu? Molim te da mi odgovoriš jer uskoro polažem a ne znam što da učim za posebni dio.

Unaprijed hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Molim lijepo, Bambi, ako znate odgovor na ovo. Radim već 12 godina u državnoj službi kao adm. referent-sudski zapisničar. Položila sam državni stručni ispit za to područje. Ove godine završila sam višu upravnu školu pa me zanima mogu li i pod kojim uvjetima polagati dsi za višu ss, moram li polagati sve ili ga samo "dopuniti", uvažava li mi se staž u sss, moram li u višoj opet početi kao vježbenik????? I dalje radim isti posao, ali bi mi dsi u višoj puno značio zbog napredovanja pa molim odgovor jer sam zbunjena. Zahvaljujem!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija