Jump to content

Pitanje obnove postupka


taba

Preporučene objave

Pozdrav svim braniteljima

Ako mi ko može reci šta da očekujem od obnove postupka slučaj je ovakav .Prije rata student , dragovoljac branitelj od 6.1991 -11.2006. bez prekida ,umirovljen po točci 11 čin nadnarednika ,Kad su papiri bili na komisiji 2006 prvi puta nisam ima status RVI-a (bio u postupku) dobio od komisije 30% vojno 70% civ. stim da mi je komisija u mirovinskom još sam bio DVO proglasila 100% opča nesposobnost i dok sam bio na bolovanju 100% plačeno kao posljedica rata . Dobio mirovinu 3000 kn . Prošli tjedan vojna doktorica koja me liječi poslala dokumente ponovo na komisiju stim da sad imam RVI 30% stanje se draštično pogoršalo po psihološkim nalazima i testioranjima svaki mjesec kod psihijatra na kontroli od tada i četri bolnička liječenja u međuvremenu.

Pitanje dali se mogu nadati kakvoj promjeni omjera i koliko se čeka unaprijed zahvaljujem .

Blagoslovljen Božić i Sretna 2009. svim Braniteljima .

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

nadati se,da,ali kad se u RH nada i dalje kur...bio na toj obnovi radi pogorsanj...pa nis.1. digne 20%,2. stupanjska u ZG vrati,dao zalbu,mada ne vjerujem da ce proci citajuci primjere ostalih.jos se uvijek NADAM,a kao sto i napisah nada se i dalje ...nedam se ni ja.idem na bolnicko lijecenje,preglede itd.,jer sad mi se bas ono stvarno pogorsava,a kakav cu biti za koju godinu sami dragi Bog zna.molim sve koji znaju za neki tel. br. od neke bolnice u ZG gdje bi se mogao javiti na bolnicko lijecenje da mi napisu,daju broj.hvala :kavica::misli::-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

buda1965 je napisao:

...po pisanju na portalu komisija u zg opaka (iskusio ovaj mjesec.pričaju da u blagajni nema love pa ni povećanja)...

 

Vrlo je bitna kvalitetna obrada - sama dokumentacija kao i popuna obrasca ; ali po priči ispada da se stvarno komisija u Tvrtkovoj izdvaja po kriterijima od ostalih PS HZMO-a!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

p.lav je napisao:

Mrljavac cini mi se da bi ti trebao biti dobro upucen da mi molim te odgovoris na pitanje u svezi bolnice u ZG-na koji br. tel. da se javim i u koju bolnicu.puno bi mi pomogao. :-?:kavica:

 

01 / 290-3812

 

To ti je broj psihijatrije di se nalazi nacionalni centar za psihotraumu - Nove bolnice u Zagrebu ( Dubrava ).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija