Jump to content

podjela kredita??


pupo3

Preporučene objave

molim za savjet!

supruga i ja smo pred razvodom ali imamo problem točnije ja.u braku smo 7 godina. prije 4 god.otvorili smo obrt za koji sam ja na svoje ime dignuo veliki nenamjenski kredit koji se otplaćuje putem administrativne zabrane na moju plaću.da li imam mogučnost da ukoliko dođe rasprava na sud potraživati od trenutno još uvijek "supruge" da i ona sudjeluje u otplati rate kredita ili tražiti da mi isplati pola od do sada plačenih rata.hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovani !

za tražbine koje proizlaze iz bračne stečevine poput režijskih troškova ili kredita odgovaraju oba bračna druga,prema svojim udjelima u njoj,a vjerovnik može tražiti od svakog od njihda podmiri svoju polovicu duga.Ako jedan od bračnih drugova podmiri cijelu tražbinu ima pravo tražiti od drugog bračnog druga da mu vrati dio tražbine koji po veličini odgovara suvlasničkom dijelu koji mu pripada .Vjerovnik može tražiti NAMIRENJE tražbine iz vlastite imovine ili udjela u bračnoj stečevini pojedinog bračnog druga.

 

Pozdrav ! Ude :kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija