sunce007 0 Objavljeno u travanj 29, 2009 Podijeli Objavljeno u travanj 29, 2009 Da li alimentacija moze biti 60% od place i sto kad ostanes bez posla kako to platiti. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
zzz_zzz 0 objavljeno travanj 29, 2009 Podijeli objavljeno travanj 29, 2009 tvoj problem, bitnije da ti djete ima sta jest nego ti Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
jabuka 0 objavljeno travanj 30, 2009 Podijeli objavljeno travanj 30, 2009 Mislim da je covjek trazio konkretan odgovor. Članak 216. Ako roditelj ne uzdržava dijete, baka i djed po tom roditelju dužni su ga uzdržavati prema odredbama članka 210. i 211. ovoga Zakona. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
sunce007 0 objavljeno travanj 30, 2009 Autor Podijeli objavljeno travanj 30, 2009 Postoji samo baka koja ima opterecenu penziju sa kreditima toliko da jos par godina dobiva samo 6 kn. A meni je odredena alimentacija 1 100.00 kn na dan kad sam bila na komplikacijama u trudnoci i nezaposlena.Burza u takvim okolnostima isplacuje 1 660.00.U medu vremenu ja izgubim trudnocu a sa time i novcanu. kako sad da dam taj iznos Ne bj od placanja aimentacije ali od kud da dam taj iznos.Stime da je moj bivsi na svoju placu od 6 000.00 kn meni davao 1200.oo kn alimentacije. Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
newbie 23 objavljeno travanj 30, 2009 Podijeli objavljeno travanj 30, 2009 Ako imate samo jednu obavezu uzdržavanja prema Ob. zakonu, a dijete nema svojih prihoda, nema ni prostora za smanjenje iznosa na manje od propisanog i objavljenog minimalnog iznosa, ovisno o uzrastu... Citiraj Link to post Podijeli na drugim stranicama
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
If you have an account Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.