Jump to content

upis djeteta u drugu školu


depri

Preporučene objave

Poštovana depri, odgovoer će te najlakše dati sama sebi ako zamislite obrnutu situaciju..Da Vam olakšam, dal' biste Vi dali da otac preseli, recimo, dijete u Sisak, a razvod nije niti počeo..!? Siguran sam da nebi...E pa tako ne bi niti on.!! A u ovom trenutku sve što napravite, znajte da ima pravo napraviti i on, jer još ništa regulirano nije i prava su vam jednaka..Ono pravno što možete učiniti je da zatražite privremenu mjeru od suda kojom će se dijete privremeno dodijeliti Vama na čuvanje i skrb, naravno, ako će se dodijeliti..U tom slučaju ga možete seljakati okolo kako god poželite..To je ujedno i trenutak kada otac počinje postajati i zakonski zadnja rupa na sviralu,dok su Vama otvorena sva polja i možete raditi što želite..Naravno, do toga je papira samo potrebno doći, no praksa je pokazala kako to uopče nije neki problem..Eto..pa sretno..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zvuči dobro :)

Znači li to, da se roditelj, kojem je dijete dodijeljeno na skrb, može preseliti na drugi kraj države, bez zamaranja s time što "druga strana " o tome misli i bez obzira na dogovorene susrete? btw-kako se onda oni reguliraju?

Čime se i da li se oštećena strana može boriti protiv preseljenja?

(ukoliko se majka s djetetom seli npr. zbog udaje) :-o

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija