Jump to content

Objava privatnih podataka prevaranata na internetu


Laprdljivac

Preporučene objave

Pa ovako, ako gledate s jedne strane, kaznjivo je kao klevta, uvreda itd jer svaka osoba koja nije pravomocno osudjena za nesto je nevina, pred ocima zakona, naravno. S druge pak strane taj zakon i postoji da se ljudi zastite od mozebitnih zlouporaba i svjesnog objavljivanja lazi te narusavanja ugleda i casti neke osobe. Da nema tog zakona svatko bi mogao nekaznjeno nesto reci i napisati o nekome radi npr neke beznacajne osvete.

AKo imate sumnje da je netko prevaranant, prijavite ga policiji ili utuzite privatnom tuzbom za povrat sredstava te na taj nacin potrazite zadovoljstinu. Bez obzira sto ste vjerovatno u pravu, moze vam se obiti o glavu jer mozete zaraditi kaz prijavu za klevetu i uvredu, ako njegov predmet dodje na sud (vezano za prevaru) onda i kaz prijavu za utjecaj na sud, pa ste u vecim problemima od okrivljenika za k.d. prevare koji se moze i izvuci zbog nedostatka dokaza i sl, a vi ste sve napravili crno na bijelo...

Jasno je da vam nepravda digne zivac, ali ako ste odlucili pravnim sredstvima sve istjerati, onda nemojte da vas bijes preuzme i ovlada vama.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija