Jump to content

Tužba za klevetu


norcox

Preporučene objave

Pozdrav,

molio bih savjet.

Naime, evo vec 10-ak dana se o meni šire odvratne lazi koje ukljucuju mojeg prijatelja,mene i moje roditelje. I to sve u mjestu stanovanja mojih roditelja, prijatelja i tamo ja radim. U pocetku se nisam previse obazirao, no međutim..sad se ta prica toliko prosirila da mi je prekipjelo.

Radim na javnom mjestu i iako sam sada na godišnjem,biti ce mi neugodno ici na posao bez obzira sto je cijela prica izmisljotina. E,sad..prijateljev brat je dosao do saznanja koja je osoba razglasila pricu po mjestu, no ta ista osoba ne zeli reci tko ju je izmislio. Pošto ja nisam za nasilje u bilo kom pogledu, htio bih podici tuzbu protiv te osobe koja je razglasila ili ako kaze tko je sve to izmislio, onda protiv nje..jer jednostavno..boli me ta zavidnost i pokvarenost i nemogu mirno preci preko toga..

Jel ima ovo sve uopce smisla..?

hvala..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kleveta je izrecena javno u pekari, te je druga osoba cijelu laz ispricala u kaficu pred jako puno ljudi..optuzen sam za homoseksualizam (koji nema nikakve veze s istinom). osoba iz pekare nece reci tko je pricu zapoceo tako da mogu nju tuziti..cijelo mjesto bruji o tome, a ja tamo radim na javnom mjestu! vec se prosirila na ostala mjesta u okolici..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija