Jump to content

nema roka u 11 mj


teo321

Preporučene objave

ja ne znam više šta da kažem na sve ovo, totalno rasulo, principal mi ludi, pa ko zna kad će bit gotov taj rok, ako bude početkom 12 mj. (početak može bit do 15. 12.) usmeni je kako su mi u ministarstvu rekli po njihovim predviđanjima za oko mjesec dana nakon pismenog, ali vjerojatno i dulje, uzmemo li Božić, Novu godinu, skijanje te veliki broj prijavljenih te da sad svi ispitivači moraju biti u komisiji istovremeno, tj. da se ne smiju rotirat i ako budem pri kraju roka pa neću položit do sredine 2 mj, pa tko će mi tolerirat da nisam na poslu 5 mj, uzmemo li u obzir da sam već na učenju od 15. 8. Da li se to ovi vrli umovi i autori novog zakona o vježbenicima i pravosudnom ispitu pitaju, da li ih je uopće briga za našu egzistenciju. Pa šta oni misle tko su oni da nam mogu ovakve stvari radi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

dragi moji, vjerujte katastrofa je totalna u tom ministarstvu...nitko nema pojma kako će to funkcionirat :-o

 

ja sam prijavila 12.05., a još uvijek ne znam kad mi je pismeni, a kamoli usmeni....već sam prošla i histeriziranje i plakanje i totalnu nemoć kod razgovaranja sa šefom koji apsolutno ne razumije o čemu mu ja pričam :palacdolje:

 

kako se meni čini, možete se samo nadati pozitivnijim vijestima od nas koji ćemo to u 10./11. ili kojem god već mjesecu rješavat :-?

 

 

sretno s učenjem :kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Evo i od mene nekoliko informacija;

 

danas zvala Ministarstvo, rok će biti na samom početku 12. definitivno(do kraja tjedna će sve biti objavljeno na službenim stranicama), a usmeni nikako prije Nove godine, tek tamo negdje poslije Sv. tri kralja.

 

Etogac.

 

Molim kolege koji su pronašli nekakvo rješenje sa svojim poslodavcem vezano za pomicanje roka i nastavak rada/učenja, a na učenju su od 1.8. da slobodno objave ista.

 

Meni pada na pamet predložiti poslodavcu da se na izvjesno određeno vrijeme vratim na posao na pola radnog vremena, ali da dopodne učim, a popodne dolazim na posao, pa sad ne znam, možda netko ima bolji plan????????????? :misli:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija