Jump to content

ukradeni papiri


iznervirana2

Preporučene objave

Ukradeni su mi papiri od vozila, točnije kamiona. Registracija mi je istekla i sad bih trebala ponovno ga registrirat. Na policiji sam još prije dva tjedna prijavila krađu, i rekla im osobu za koju bsumnjam da je to učinila. Zvala sam centar za vozila i oni su mi rekli da mi policija mora dati ispis podataka o vozilu i da ću tad moći registrirat kamion. Da je to standardan postupak. Meni policija ne želi dati ispis podataka? Kako da osiguram vozilo? Unaprijed zahvaljujem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Otišla sam napravit što mi je rečeno. U policijskoj postaji su mi rekli da su oni odmah pri prijavi krađe poslali takav zahtjev. Međutim ja sam sigurna da dosad nisam ništa uplaćivala na žiro račun mupa, niti kupovala ikakve biljege. Jesu oni to doista poslali? I da li to mogu igdje provjerit? Kad sam pitala kad bi se moglo znat dal ću ja dobit nove papire, jer oni stalno pričaju o tome kako ih možda neću dobit, što mi nije najjasnije?, rečeno mi je da takve stvari traju 3 mjeseca. Da li je to istina? Osoba koju se sumnjići da je ukrala papire, a samo je jedna imala razlog, jer nisu bili podmireni svi računi-dugovanje novca za robu, redovito odlazi na kavu s policajcem koji radi na tom slučaju. Osoba je davala robu na crno, nije bilo plaćanja poreza, i nije bila prijavila dugovanje policiji. Dugovanje je bilo kašnjnje od 6 mjeseci, s time da već godinama razmjenjujemo robu. Radi se o prehrani. Dug je vraćen. Policija kaže da su pitali tu osobu da li je ukrala papire, i da je ova rekla da nije. A možda i nije, ne mogu ja točno znat, možda su djeca provalila. Također su mi naplatili kaznu za držanje dokumenata u kamionu.I to je u redu.Samo mi nije najjasnije zašto ja ne bi dobila papire?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Cijelu stvar ste mogli puno jednostavnije i puno brže riješiti. Mogli ste dat izjavu na zapisnik da ste prometnu dozvolu i knižicu vozila izgubili te bi isti bili poništeni a vama bi PU izdala nove dokumente i stvar riješena a osoba koja vam je navodno kurala papire bi imala bezvrijednu dokumentaciju ionako je ima ako nije vlasnik vozila.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija