Jump to content

najniža braniteljska mirovina


grotaa

Preporučene objave

grotaa je napisao:

Imam 52 godine,manje od 15 godina radnog staža,manje od 100 dana u ratu..91-92god.bez statusa dragovoljca i spomenice..primam opskrbninu..Dali sa 65 godina gubim pravo na opskrbninu a ne ostvarujem nikakvo pravo na nikakvu mirovinu????

-----------------------------------------------------------

Prijatelju evo ako ikako da te utješim, po mom shvačanju novog zakona koji sad ide u proceduru nebi trebao izgubiti opskrbninu,ako si već korisnik iste.To su stećena prava po sadašnjem važećem zakonu.Dok još možeš podnesi zahtjev za mirovinu kod svog liječnika opće prakse i predaj sa potrebnom dokumentacijom nadležnom HZMO-nje.Valjda imaš nekakvu medicinsku dok. da dobiješ bar prof. nesposobnost za rad pa ćeš vidjeti dalje.Ali požuri se, ovo možeš riješiti za tjedan dana.Kažem po meni nebi trebao izgubiti opskrbninu ako ju već koristiš, jer su to stečena prava.

Ako sam ti i malo pomogao ja sretan.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ja sam radio kao prof. vozac te su mi zbog f 43.1 i f62.0.uzeli c,d,e kategorije te sam dobio obavijest o profesionalnoj nesposobnosti i cekam rijesenje iz zg.to mi je jedino zanimanje te sam na bolovanju vec duze vrijeme,dragovoljac.imam vise od sto dana na prvoj crti...dali imam pravo na minimalnu mirovinu?zakasnio sam s hrvi...hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija