Jump to content

lažno optužen za krađe


Kote

Preporučene objave

Poštovani,

 

Molim ikakve pravne savjete o tome što mogu napraviti nakon što sam javno osramoćena u jednom večem trgovačkom lancu.

Međutim, nakon izlaska iz dučana, prišao mi je jedan gospodin, da se nije ni predstavio i upitao me ako sam bila u tom dučanu, i nakon što sam odgovorila da jesam, upitao me "gdje je pršut?" Nakon što sam više puta objasnila čovjeku da nemam pojma o čemu govori, on mi je rekao da me je kamera snimila kako kradem pršut te da če zvati policiju. Opet sam rekla da nemam pojma o čemu govori, nakon čega me zamolio da uđem snjime ponovo u dućan, te smo ušli u jedan ured, gdje su sjedili još nekoliko žena.. Pokazali su mi slike gdje navodno kradem pršut, koje jedino pokazuju da stojim pored pršuta. Zamolili su me da skinem kaput i da da izvadim sve stvare iz kolica. Nemogu Vam ni opisati kako sam se jadno osječala. Žena sam u 50tim godinama, više od pola života sam živjela izvan Hrvatske i nikad u životu se nisam ovako osječala. Naravno, nije bilo nikakvog pršuta kod mene, a ja sam dobila ispriku od tih žena. Zahtjevala sam da dovedu voditelja, kojeg su nakon dugog nagovaranja, napokon nazvali na mobitel. On se također ispričao i sve je više manje završilo na tome. Jedino mi je rekao da ako se budem negdje žalila, da če muškarac koji me zaustavio isti tren izgubiti posao i da su vremena teška za nači novi! Ja razumim da je pogriješio, ali na osnovu slike koje može samo dokazati da sam bila u tom dučanu, su mene osramotili, da sam morala hodati kroz dučan i osječati se kao najveći lopov!

 

Molim bilo kakve savjete o tome što mogu da napravim.

 

Unaprijed zahvaljujem!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Htjela sam i kad je gospodin rekao da će pozvati policiju, složila sam se. A onda je rekao da uđemo u ured i tamo riješimo stvare i ako trebamo pozvati policiju da smo barem na toplo. A onda, kad su vidjeli da su pogriješili, rekli su mi da sam puna emocija, i bilo bi bolje da prespavam i da sutra dan sve riješimo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija