Jump to content

saznanje o kaznenom djelu


Krznari4

Preporučene objave

Članak 171. ZKP-a

(1) Sva tijela državne vlasti i sve pravne osobe dužne su prijaviti kaznena djela za koja se progoni po službenoj dužnosti, koja su im dojavljena ili za koja su sami saznali.

(2) Podnoseći prijavu, tijela državne vlasti i pravne osobe navest će dokaze koji su im potrebni i poduzeti sve da bi se sačuvali tragovi kaznenog djela, predmeti na kojima je ili kojima je počinjeno djelo te drugi dokazi.

(3) Podaci o istovjetnosti osobe protiv koje je podnesena kaznena prijava i podaci na temelju kojih se može zaključiti o istovjetnosti te osobe, službena su tajna.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U mom se slučaju radi o službenoj ispravi ( konkretno - krivotvoreno je "Uvjerenje" da je građevina izgrađena prije 15. veljače 1968. koje izdaje Državni geodetski zavod, čime je krivotvoritelj legalizirao svoju građevinu koja je inaće izgrađena 1975. i nema građevinsku dozvolu ), te je na taj način dobio elektroenergetski priključak i dobiva vodovodni priključak koji je upravo sada u proceduri.

Pitanje : da li je Državni geodetski zavod kojem sam osobno odnio kopiju krivotvorenog Uvjerenje ( za koje su ustanovili da je stvarno u pitanju krivotvorina )dužan obavijestiti Elektru, Vodovod, Policiju ili Državno odvjetništvo.

Unaprijed zahvaljujem Veteranu ili kojem drugom borcu za pravnu državu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija