Jump to content

Opomena pred tužbu


CESALJ

Preporučene objave

U 12 mj. 2005.Kupio sam stan i uredno ga prenjeo na sebe .Neki dan dođe opomena za sredstva zajedničke pričuve pred tužbu da ista nije plaćena od 10 mj 2004 do 09 mj 2005 .Dakle kada ja nisam bio vlasnik . Pošto dug ima ime i prezime bivšeg vlasnika , može li se mene optužiti za njega ? HVALA.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zašto čekati rješenje o ovrsi? Odmah se javite firmi koja upravlja vašom zgradom (koja Vam je i poslala tu opomenu) i obavijestite ih o ovome što tu kažete. Ukoliko su imalo normalni shvatiti će priču i neće vas dalje teretiti za troškove.

 

Ako čekate rješenje o ovrsi, po prigovoru na isto, sud će pokrenuti parnicu i bezveze ćete se natezati oko toga (iako je krajnji ishod, ukoliko je sve čisto, na Vašoj strani).

 

Dakle, javite se upravitelju (firmi) i pokušajte to mirno rješiti - tako je najbezbolnije za sve. Budu li nespremni za razgovor, u tom slučaju nema druge nego da čekate rj. o ovrsi pa na njega prigovorite. Rok za prigovor je 8 dana, i ne zaboravite, ukoliko ne prigovorite na rješenje i ono postane pravomoćno, morati ćete platiti dug!

 

LP,

 

AuB.

 

:kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija