Jump to content

katastrofa obrt


anonimno

Preporučene objave

prije dvije godine prijatelj je otvorio obrt. imao je gdu koju je zamolio da mu naravno uz dogovorenu naknadu obavlja SVE knjigovodstvene poslove, doslovno sve i uz napomenu da mu kaze sve sto treba raditi po tom pitanju jer on nema pojma. e sad, prva godina je prosla sa par racuna koje joj je odnio na zahtjev, ona je napravila poreznu prijavu, on predao i nakon toga apsolutno nista. svjestan je toga da nije odgovoran i da je trebao reagirati, ali nije znao na koju stranu i u koju ustanovu uopce da se obrati jer mu ona nije znala nista reci konkretno. ustvari, pricala je samo da mora dofurat svaki racun koji izda i nista dalje. u svakom slucaju, sad je u panici jer mu je jasno da je to sve otislo pre daleko i ne zna kaj sa sobom. nema socijalno, papiri su u kaosu, porezna prijava nije predana ove godine, na rubu je sloma zivaca kad se sjeti tih problema. prije cca godinu dana ga je nazvao netko iz porezne i rekao da ce mu poslati rjesenje o blokadi na nekih 20000kn, al od toga jos nista.

buduci da je rijec o u ovom slucaju neozbiljnom decku i mozda dobijete dojam da je idiot, ali uvjeravam vas da je on samo vrsta umjetnika kojima fali dio mozga za racionalne stvari dok doslovno ne gori za petama, molim vas da mu pomognete bilo kakvom idejom ili savjetom da barem zna kud da krene. di je pocetak rjesenja problema? ako uopce postoji pocetak rjesenja...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija