PrEsVeTli objavljeno: 23. ožujak 2012. Dijeli objavljeno: 23. ožujak 2012. Samo da vam skrenem pozornost da od 01.03. ove godine temeljem novog pravilnika nema više nadoknade putnih troškova u zdravstvu do 50 Km udaljenosti, dakle ono što je bilo do sada se ukida. Pravo na putne troškove imate samo preko 50Km udaljenosti, osobe do 18 godina života i ukoliko se radi o profesionalnoj ozljedi ili oboljenju. Tako da oni koji idu na liječenje po bolnicama koje su udaljene manje od 50 km nemaju više pravo na nadoknadu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dambac odgovoreno: 23. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 23. ožujak 2012. znamo,ja imam 49km do bolnice 1km mi fali i sta da radim,nema tu srece ode nama ljepa naša. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
grozni odgovoreno: 23. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 23. ožujak 2012. PrEsVeTli je napisao: Samo da vam skrenem pozornost da od 01.03. ove godine temeljem novog pravilnika nema više nadoknade putnih troškova u zdravstvu do 50 Km udaljenosti, dakle ono što je bilo do sada se ukida. Pravo na putne troškove imate samo preko 50Km udaljenosti, osobe do 18 godina života i ukoliko se radi o profesionalnoj ozljedi ili oboljenju. Tako da oni koji idu na liječenje po bolnicama koje su udaljene manje od 50 km nemaju više pravo na nadoknadu. Dali se tu radi o 50 km udaljenosti od mjesta mog prebivališta ili 50 km od mjesta mog izabranog lječnika? Čini mi se da je prije bilo 50km od ordinacije mog lječnika. Pitam zato jer se ordinacija mog lječnika nalazi 20km bliže svakoj bolnici od mjesta mog prebivališta. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nine odgovoreno: 23. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 23. ožujak 2012. koliko znam meni plate za vrapče od mjesta prebivališta a bilo bi im pametnije da su provjerili koliko se diže tableta i baca u smeće i koliko to državu košta Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 24. ožujak 2012. Dijeli odgovoreno: 24. ožujak 2012. 50 km od mjesta prebivališta do mjesta korištenja zdravstvene zaštite. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
PrEsVeTli odgovoreno: 24. ožujak 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 24. ožujak 2012. Najbitnije je da nam novinari pune glavu sa rehabilitacijom draže mihajlovića a ovakve stvari prolaze u sjeni glupih i bezveznih događaja, bitno je da nam televizije puštaju kojekakve šouove za bedake a političari iza kulisa mjenjaju pogodnosti za građane. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.