nm24 objavljeno: 27. ožujak 2012. Dijeli objavljeno: 27. ožujak 2012. Molim pomoć! Radnik je dobio izvanredni otkaz ugovora o radu zbog teške povrede obveza iz radnog odnosa i sad se očitovao preko odvjetnika da su mu povrijeđena prava. Da ne bi došlo do većih problema i sam želim angažirat odvjetnika pa Vas molim da mi preporučite dobrog odvjetnika s područja radnog prva po mogućnosti iz Rijeke u inbox! Unaprijed hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Registrirana odgovoreno: 16. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 16. travanj 2012. Poštovanje, ja bih isto molila preporuku za dobrog i iskusnog odvjetnika iz radnog prava, Zagreb, na pm. Zahvaljujem! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
balti odgovoreno: 17. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 17. travanj 2012. javi se porukom dat ću ti ime prave odvjetnice u zg Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 17. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 17. travanj 2012. Premješta se u pripadajući podforum. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Registrirana odgovoreno: 17. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 17. travanj 2012. Još jednom molim preporuku za dobrog i iskusnog odvjetnika iz područja radnog prava iz Zagreba. Hitno mi je. Hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
patrik11 odgovoreno: 17. svibanj 2012. Dijeli odgovoreno: 17. svibanj 2012. Također molim preporuku kvalitetnog odvjetnika iz podrucja radnog prava iz zagreba (Balti i ostali dragi forumasi podatke saljite na pp dosta je hitno.lp Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dalibor_gv odgovoreno: 21. svibanj 2012. Dijeli odgovoreno: 21. svibanj 2012. (uređeno) Molio bi također preporuku za odvjetnika iz područja radnog prava u vezi neisplate plaća, a po mogućnosti da radi na proviziju. Područje zagreba. Zahvaljujem. uređeno: 21. svibanj 2012. od dalibor_gv Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
qqqqq odgovoreno: 31. svibanj 2012. Dijeli odgovoreno: 31. svibanj 2012. molila bih preporuku za odvjetnika vezano uz prava poslodavca da pod odredjenim uvjetima odbije od place radnicima odredjeni iznos. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
josipgalic odgovoreno: 15. lipanj 2012. Dijeli odgovoreno: 15. lipanj 2012. (uređeno) Nisam siguran jel dopušteno odgovoriti na temu ili se mora slati pm. Ako kršim pravila, neka admin slobodno izbriše. Imao sam problem sa bivšim poslodavcem i promijenio sam 2 odvjetnika bez da je riješen slučaj. S time da me jedan i prevario. DA,dobo ste pročitali, odvjetnik me prevario uzeo mi novce bez da je išta odradio. Tako da sam sada oprezan maksimalno. Toplo bi vam preporučio odvjetnicu EDITIRANO. Od prvog poziva sam bio uvjeren da sam napokon našao normalnog odvjetnika. sada smo skoro pred kraj ove moje trakavice i prezadovoljan sam sa suradnjom i rezultatom. Budući da nisam iz rijeke, tražio sam preko interneta, pa sam našao njezinu stranicu i nazvao - za one ljenije stranica jeEDITIRANO uređeno: 16. lipanj 2012. od burn Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
burn odgovoreno: 16. lipanj 2012. Dijeli odgovoreno: 16. lipanj 2012. Poštovani, da ste pročitali pravila foruma znali biste da je zabranjeno reklamirati, a valjda Vam je i dovoljan mig trebala biti činjenica da nigdje nema navedenog imena ijednog odvjetnika. Imena šaljite u pm ne objavljujte javno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tomo777 odgovoreno: 4. veljača 2015. Dijeli odgovoreno: 4. veljača 2015. I meni bi trebao dobar odvjetnik iz radnog zakonodavstva pa molim na private Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.