Desired objavljeno: 14. studeni 2012. Dijeli objavljeno: 14. studeni 2012. Poštovanje Fina mi je ovršila cijeli osobni dohodak za ovaj mjesec. Nisam imao zaštičeni račun kada je ovrha krenula. Kada sam želio otvoriti zaštičeni račun banka i Fina rekli su da ga ne mogu otvoriti dok ovrha ne krene, a kada je ovrha krenula fina je zablokirala račun i otela cijelu plaću. Zar nije u ovršnom zakonu da se ovršiti smije do 1/3 plaće? Što sad, ja nemam sa čime živjeti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lora0 odgovoreno: 14. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 14. studeni 2012. Zasticen racun u fini otvara se na temelju ugovora o radu, a prije dobivanja prve plaće...fina obavjesti poslodavca o otvaranju racuna...a mozete i sami odnjeti u potvrdu od fine o otvara nju zasticenog racuna poslodavcu.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
fakincina odgovoreno: 15. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 15. studeni 2012. Ako imate zaštičeni račun na koji Vam se isplaćuje 2/3 primanje onda se može ovršiti 1/3, No Vi niste imali zaštćčeni račun i zapljijenjena su Vam sva novčana sredstva. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Desired odgovoreno: 15. studeni 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 15. studeni 2012. Ako imate zaštičeni račun na koji Vam se isplaćuje 2/3 primanje onda se može ovršiti 1/3, No Vi niste imali zaštćčeni račun i zapljijenjena su Vam sva novčana sredstva. jel to znači da mi je vaš avatar najbolji odgovor ili....? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
fakincina odgovoreno: 15. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 15. studeni 2012. To ste Vi rekli. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Desired odgovoreno: 19. studeni 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 19. studeni 2012. Da li netko zna mijenja li se što kod ovrhe ako osoba na kojoj se vrši ovrha ima uzdržavanu osobu? Ako da, što se mijenja? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Justicion odgovoreno: 19. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 19. studeni 2012. Da li netko zna mijenja li se što kod ovrhe ako osoba na kojoj se vrši ovrha ima uzdržavanu osobu? Ako da, što se mijenja?Imam sličan slučaj, nadam se da si do sada riješio ovrhu, a ako nisi trebaš znati da ovu državu više nije briga za ništa i nikoga osim za samu sebe.Dužnost je ovrhovoditelja da dostavi obavijest o ovrsi, na žalost to nitko ne radi, ne griješi FINA već ovrhovoditelji! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
fakincina odgovoreno: 20. studeni 2012. Dijeli odgovoreno: 20. studeni 2012. Ne mijenja se ništa. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Desired odgovoreno: 26. studeni 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 26. studeni 2012. hvala na odgovorima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.