Jump to content

Prometni prekrsaj


antonelaimario

Preporučene objave

dosla mi je obavjest o prekrsaju,i traze od mene da im posaljem podatke ko je vozio auto u tome trenutku,znaci radi se o brzini.Taj dan sam bio u Makarskoj i prijavija sam policiji nesto u vezi prometa,i uzeli su podatke moje i od vozila,e sad mi je sve to malo cudno,ne znam sta da radim i dali mogu trazit sliku moga auta ako su me uslikali jer stvarno ne virujem da sam pocinija taj prekrsaj.

MOLIM POMOC!

MARIO,HVALA

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Piše li koja brzina odnosno po kojem članku je prekršaj.kazna za nedavanje podataka je 2000-5000 kn.Nakon javljanja podataka doći će prekršajni nalog na koji se može uputit žalba te zatražit sliku na uvid čija izrada će se platit.Prekršajni nalog,prigovor i sliku policija će poslat sudu koji će odlučit o prekršaju (da li je bio) i o kazni.

čl.21 http://www.propisi.hr/print.php?id=8706

 

Ako je kazna manja od ove za nedavanje podataka podatke treba poslat (u roku) te nakon dobivenog prekršajnog naloga izjavit prigovor na visinu kazne (tražit smanjenje) uz već poznato ponašanje na sudu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija