Jump to content

Poziv za pripremno ročište u Zaboku


lola56

Preporučene objave

Dobila sam poziv za pripremno ročište u Zaboku (radi se o naplati pričuve GSKG iz Zagreba). Da li se mogu pozvati ili poslati očitovanje o osporavanju nadležnosti suda u Zaboku obzirom da se radi o GSKG iz Zagreba?

Da li netko zna za bilo koji slućaj dobivanja parnice protiv GSKG iz Zagreba. Pričuvu nisam plaćala iz razloga malverzacija od strane predstavnika suvlasnika. Znam da je odgovor : Mijenjajte predstavn ika (ništa se ne dobija neplaćanjem pričuve), međutim suvlasnici su toliko inertni kao da im netko drugi plaća pričuvu tako da mi je jedino ostalo bojkotirati plaćanje pričuve. Ali ne lezi vraže dobijam, naravno, ovrhu na koju se u zakonskom roku žalim i sad se nastavlja parnica ali u Zaboku??? Što mi je činiti dalje. Da i što dobijam time što ću osporavati nadležnost suda u Zaboku?

Molim nekoga da mi odgovori i zahvaljujem se na odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Neće dobiti ništa osporavanjem nadležnosti, jer sud u zagrebu radi dosta delegacija na okolne sudove (nekad čak i ne baš okolne, pa spis pošalju u osijek) ali Vam podmire troškove puta (čekat ćete ih, ali eto - podmire).

 

Bolje Vam je i to nego da u zg čekate nekoliko godina, pa u slučaju da izgubite spor plaćate i dugogodišnje kamate.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija