Jump to content

Trosak za odvjetnika


tokasi

Preporučene objave

Dobar dan,

 

pobedio sam spor, u presudi pise da protivnik koji je izgubio mora platiti sav moj trosak (u toj cifri je uracunat i trosak za odvjetnika). Do danas protivnik nije platio niti se javio.

 

Ako je sud resio da protivnik mora meni platiti sav trosak, tko je duzan platiti mog odvjetnika? Protivnik ili ja?

 

Ja sam pretpostavljao da ce protivnik platiti, i tako imam ja dobiti novac da dam odvjetniku. Ali do danas nije platio i tako ja sada trebam negde nabaviti novac da platim odvjetnika.

 

Postovanjem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Tokasi, ja bih vam još samo ukazao na jednu činjenicu (zlu ne trebalo) - pogledajte si punomoć koju ste potpisali odvjetniku, te stoji li moguće na istoj da ste ga opunomoćili da primi bilo kakvu isplatu u vaše ime. Troškovi postupka dosuđuju se i pripadaju stranci, ali nažalost postoji dosta velik fragment odvjetnika danas koji stranku uvjeravaju da ti troškovi pripadaju njima i onda im još plus na to zaraćunaju sve svoje radnje sukladno Tarifi, pa se dešava da ljudi zapravo plaćaju duplo.

 

Žalim naglasiti kako ništa ne prejudiciram, ali pogledajte si punomoć. Inače, Burn i Matrix su vam sugerirali sljedeći korak.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija