Jump to content

Ovrha za komunalnu naknadu


Drakkonys

Preporučene objave

Imam jedan problem i molio bih vas za pomoć. Nedavno mi je došla gazdarica i donijela račun za komunalno od nekih 3.500 kuna. Dug je od 2009. godine i, iako ja stanujem kod nje već nekih dvije i po-tri godine, meni osobno u stan nikad nije stigao bilo kakav račun za komunalno. Prije mene u stanu živjela je njezina mama koja je umrla i ja sam pretpostavio da su oni to otkazali, a ona nikad nije spomenula račune za komunalno. Račun je na ime njezinog muža, a račun bih trebao sad platiti ja. Dakle, nikad nisam dobio račun za komunalno niti opomenu za neplaćeni račun od 2009. godine koliko ovdje i stanujem. Ona tvrdi da ja to nisam plaćao, a račune prije 2009. su otpisali pod zastaru. S obzirom da nemam namjeru platiti taj račun, a ne bih se htio zaratiti s gazdama, što mogu učiniti?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako račun datira iz razdoblja kada vi niste bili u stanu - čemu da ga plaćate?

 

Jel imate uplate "komunalnog" od početka stanovanja do sada? Lijepo joj ih prezentirajte i pristojno odbijte plaćanje. Međutim, problem je tu očito što si je gospođa "u glavi posložila" ideju da ćete vi to platiti, pa će vaše odbijanje najvjerojatnije rezultirati otkazivanjem najma.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija