Jump to content

Oštečenja na ulaznim vratima stana


Lukica69

Preporučene objave

Pozdrav,

 

Molio bi za savjet naime imam susjeda koji drži svoje bicikle pred mojim ulaznim vratima i već je toliko puta udario biciklom u moja vrata da su se vrata od čiščenja već toliko izlizala da ih treba ponovo lakirati.

Najmanje sam ga 101 put zamolio da prestane s tim što je on naravno ignorirao pa sam na ogradi u stubištu navedenom ostavio poisanu zamolbu da više neuara biciklom u moja vrata i da djecu naući da portafon nije igračka.Njegov odgovor je bio da mi oko ponoć i trideset lupi namjerno nogom u vrata naravno nisam otvorio nego sam pozvao policiju koja je došla na uviđaj i ujerila se u gore navedeno i rekli su da će ga upozoriti ito je to !!!!!!! Od svjedoka događaja imam svoje ukučane koji su se probudili od lupanja i prijatelja koji je samnom uvrijeme događaja gledao televiziju, oba dvojica smo se ujerili kroz ˝špijunku˝ da se radi o navedenoj osobi.

Pored svega navedenog ˝teror˝ tog susjeda se i dalje nastavlja ja više neznam kako da riješim stvar mirnim putem zato vas molim za savjet što poduzeti.

Unaprijed hvala na odgovoru.

uređeno: od Lukica69
tipfeler
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da oštečena su od tragova guma bicikle kao i od višestrukog čiščenja istih to je i policija utvrdila.

Tragovi guma i oštečenja laka na vratima su jasno vidljiva

 

Ovo je po mom mišljenju preslabo oštećenje da biste mogli podnijeti prijedlog za progon zbog kaznenog djela oštećenja tuđe stvari iz čl. 235. KZ-a. Odnosno 99,999% sam siguran da bi vam nadležno ODO takav prijedlog odbacilo.

 

Ostaje vam tužba za naknadu štete, ali je upitno isplati li vam se.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija