Jump to content

Bnet i seljenje/prekid ugovora..


Tomislav Komjetan

Preporučene objave

Pozdrav!

Ima netko prijedlog za ovu situaciju.. Bili smo u stanu u ZG zarucnica i ja i uzeli smo bnet (imali smo 6mj free) i to nam je isteklo dok smo se mi u medjuvremenu preselili u drugi dio Hrvatske i zaboravili smo totalno za to i jucer smo bili u poslovnici i prebacili smo ugovor na moj sestru koja je sada u ZG na fakultetu. Nakon sto smo stigli doma stize nam poziv iz Bneta da je gazda starog stana zatrazio prekid ugovora i da se do 20.10 to mora realizirati i placati penale za sve ostale rate. A ugovor smo kao jucer prebacili i lik u poslovnici nam je isprintao ugovor za preseljenje prikljucka da nam nije rekao apsolutno nista o prekidanju ugovora? Eh da i u medjuvremenu su nas opet zvali i rekli nam da na toj adresi u ZG nema bnet a mi imamo ugovor za tu adresu vec i sada ne znamo sta da radimo, jer nam se ne placa bas 2500kn penala.. I nije nam jasno ako je gazda stana 5.10. pokrenuo zahtjev za prekidanjem ugovora zasto nama to nitko nije javio?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako ste se odselili, a tamo gdje ste došli nema mogućnosti B-net priključka, možete dobiti raskid ugovora bez penala.

 

A kako netko može odjaviti tuđu pretplatu, nije mi jasno... Ako dobijete bilo kakav račun pišite prigovor po proceduri HAKOM-a.

 

Zahvaljujem!

 

To i nama nije jasno kako je moguce da se bez nas to moze, jednostavno su nas nazvali u subotu popodne skoro 2 tjedna kasnije da je vlasnik stana pokrenuo prekid ugovora..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

napravi zahtjev za preseljenje usluge u mjesto gdje se nalaziš(pismeno i kopiju čuvaš). njihov problem ako nisu u mogućnosti izvršiti preseljenje. ne raskidaju ugovor. ako to napraviš imaš obvezu platiti pretplate za ugovoreno razdoblje.

ugovor nisi raskinuo. ako dođe do ovrhe obvezno piši prigovor (po uputi o pravnom lijeku).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija