Jump to content

AONIZ postupak legalizacije


dtadijanovic

Preporučene objave

Molim Vas da mi pomognete.

Danas mi je stiglo rješenje Agencije za ozakonjenje nelegalno izgrađenih građevina koje jelegaliziralo građevinu koja ima zajednički konstruktivni element s mojim dijelom građevine, kao dokaz za to dao sam izjave svjedoka ovjerene u sudskom zapisniku i nalaz ovlaštenog sudskog vještaka kojeg je angažirao sud.

Ljudi koji su donjeli to rješenje nisu nigdje napisali zašto taj dokument nisu uzeli u obzir.

 

Osim toga napisao sam u zamolbi da mi omoguće digitalnu presliku dokumentata, na što su mi odgovorili da će mi se javiti, ali nakon toga mi više nisu odgovorili na mail.

 

Nadalje nikad me nisu obavijestili da je tročlana komisija izašla na teren, iako sam u bio kod njih u AZONIZ-u barem 4 puta unazad godinu dana.

 

U slučaju da je zatražena legalizacija cjelokupne građevine trebalo bi legalizirati još barem 50 kvadratnih metara. Na takav način Državni proračun je oštećen za veliki novac.

 

Može li mi netko pomoći tako da mi odgovori na sljedeća pitanja:

1. Može li se u ovom slučaju reći da je nekretnina legalizirana protupravnim postupkom (nisu mi dali vjerodostojne informacije + šutnja aministracije) te tražiti poništavanje rješenja?

 

2. Je li državni službenik koji je odobrio legalizaciju i oštetio državni proračun počinio kazneno djelo i koje ako jest?

 

Hvala unaprijed.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija