kira objavljeno: 15. studeni 2015. objavljeno: 15. studeni 2015. Pogreškom odvjetničkog društva i Javnog bilježnika, FINA-a, mi je sa moga računa skinula određeni iznos i to po osnovi duga(alimentacije) sa kojom nemam nikakve veze. Naime, radi se o tome da je u postupku uzet moj OIB, umjesto OIB-a,pravog dužnika, igrom slučaja imamo isto ime i prezime, a radi se dakle o plaćanju alimentacije. Postupak će se najvjerojatnije obustaviti, no pretrpio sam veliki stres, duševne boli i ostalo, što iz ovog postupka mogu još tražiti eventualno ostvariti, za pretrpljenu nematerijalnu štetu. Hvala ! Citiraj
G-man odgovoreno: 15. studeni 2015. odgovoreno: 15. studeni 2015. Dakle, povrat naplaćenog putem stjecanja bez osnove, naknadu materijalne štete u vidu kamata te naknadu nematerijalne štete, ali to ćete morati dokazati, a imajte na umu kako RH nije SAD, pa će cifra, pod uvjetom da uspijete dokazati taj vid štete - biti simbolična. Razumijem ljutnju, ali vam s druge strane, prezentiram realnost. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.