Jump to content

Prekoračenje brzine


pajoo8

Preporučene objave

Ovako stoje stvari...

Posto sam mladi vozač (tek godinu dana) jucer me zaustavili na brzoj cesti gdje je ograničenje 70km/h a ja sam isao brzinom od 145km/h i spustili mi na 130km/h i to je jos uvjek 60km/h preko ograničenja tamo su mi dali potvrdu o tome i napisali zapisnik i rekli da dolazi doma na adresu neki poziv..i spominjali neke kazne od 5000-15000kn...

Moze neka pomoc da se znam pripremiti i dali je ko imao kakva iskustva da mu se isto tako dogodilo i dali bi bilo pametno napravit tužbu... Svi komentari dobro dosli ... Hvalaa..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

A Pajo pameti moja,ćaća te kobogda zakato! A koga bi ti i zašto tužija???? jedino možeš sebe tužiti i to sebi.

No šalu na stranu a pamet u glavu. Kad dobiješ obavezan prekršajni nalog, znat ćeš točno što je MUP predložija kao kaznu. Na taj prijedlog u roku 8 dana možeš uložiti prigovor na isti taj prijedlog-nalog, putem PP koja je isti i izdao. Malo prošvrljaj po ovom forumu-prije par dana čovik je napisa 3 vrste prigovora uz savjet što bi-ako bi!

S obzirom na prekoračenje,najbolja ti je opcija u prigovoru navesti priznanje navedenoga prom.prekršaja i uz kajanje obećati da se isto neće ponoviti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija