Jump to content

Prodaja grobnog mjesta


Gerira

Preporučene objave

Pozdrav,

 

Imamo situaciju u obitelji gdje nam treba poveća svota novca, a nitko nije kreditno sposoban. Jedino što imamo je grobno mjesto gdje su pokopani djed i baka. Pronađen je kupac koji nudi dobru ponudu plus drugo grobno mjesta na obližnjem groblju. Nama su u komunalnom poduzeću rekli da je za preseljenje pokojnika potreban pristanak djece (znači moje mame i tete). Problem je što nismo u dobrim odnosima sa tetom i ona odbija to potpisati.

 

Zanima nas što se može učiniti po tom pitanju, ima li neki način da se ta prodaja ipak realizira? Malo nam je hitno jer razlog prodaje je otkazani hipotekarni kredit inače ne bi ni razmišljali o ovome.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Gledajte, ako je djed to faktički darovao vašoj majci, tada je ona jedini nositelj prava korištenja dotičnog grobnog mjesta i trenutno se samo nju pita za isto.

 

Jasno, u duhu dobrosestrinskih odnosa bilo bi najbolje da odluku o posmrtnim ostacima pokojnih roditelja djeca donesu zajedno, te sugeriram dogovor po tom pitanju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija