Jump to content

Krivotvorenje isprave


iustitia987

Preporučene objave

Pozdrav svima.

Moj najmodavac stana napisao je Zahtjev za raskidom ugovora o najmu, unutar zahtjeva naveo je datum iseljenja koji je bio za 30 dana od potpisa Zahtjeva kako je i definirano Ugovorom o najmu. Taj Zahtjev sam ja potpisao.

Naknadno je rekao da mu navedeni datum ne odgovara te je na dokumentu koji sam ja potpisao bez mog pristanka izmijenio datum.

 

Molim vas za pravni savjet/pomoć. Kojoj instituciji se može prijaviti ovakav slučaj u kojem je došlo do krivotvorenja isprave? Osoba je tu krivotvorenu ispravu upotrijebila, tj. predala ju jednoj državnoj instituciji.

Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ukoliko se ne možete dogovoriti kao ljudi, podnesite kaznenu prijavu nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu radi kaznenog djela krivotvorenja isprave. Uz prijavu priložite i kopiju svoje isprave te napomenite kako ćete im dati i original po potrebi.

 

Prije toga, ja bih ipak na vašem mjestu pozvao drugu stranu da poštuje prvotan dogovor ili ćete u protivnom postupiti kao što sam gore napomenuo. Ovaj dopis njemu šaljete poštom preporučeno s povratnicom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija