Jump to content

Privremena mjera s kime će djeca zivjeti


Sdt

Preporučene objave

Znači, ono što tražite privremenom mjerom bi bilo isto ono što tražite u brakorazvodu, samo da traje do donošenja presude (osim točke o razvodu braka), i to:

I. zajednička djeca će živjeti s majkom i z.z. (dopunite podacima)

II. otac će imati pravo na susrete i druženja preko tjedna ponedjeljkom i srijedom od toliko do toliko sati, svaki drugi vikend, polovicu praznika i svaki drugi državni praznik i blagdan (ovisi o dogovoru, a ako njega nema, onda Vi stavite svoj prijedlog, ovo gore je uobičajeno).

III. otac će plaćati uzdržavanje za oboje djece u iznosu XY (uzmite iznos iz tablice o prosječnim potrebama djeteta ovisno o dobi djeteta i primanjima oca), na račun majke i z.z. do nekog u mjesecu za tekući mjesec (dopunite podacima). 

Mislim da je to to, to je Vaš zahtjev, prethodno malo obrazložite da su stranke, ne znam, pokrenule obvezno savjetovanje, ili su u postupku razvoda, da imaju određeni broj maloljetne djece, priložite rodne listove za djecu, vjenčani list i to je to.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija