Jump to content

Sporazumni otkaz ugovora o najmu stana


Andros

Preporučene objave

To vam je sasvim jednostavno za sastaviti na način npr.,

stavite naslov:

SPORAZUMNI RASKID UGOVORA O NAJMU STANA

I/ Stranke sporazumno konstatiraju da su Pero Perić (adresa, OIB) kao najmodavac i Đuro Đurić (adresa, OIB) kao najmoprimac zaključili dana toga i toga Ugovor o najmu stana koji se nalazi (upisujete ono iz Ugovora), a koji je ovjeren od strane JB Mare Marić pod poslovni bojem Ovr-xy.

II/ Stranke svojevoljno/sporzumno raskidaju navdeni ugovor pod I

III/ Stranke su suglasne da je najmoprimac podmirio sve trškove po unajmljenoj nekretnini u pogledu najamnine i režijskih troškova, te da najmodavac nema nikakovih potraživnje prema najmoprimcu.

IV/ Stranke su suglasne da je najmodavac pregledao nekretninu te da ista nema oštečenja, te ju u takovom stanju i preuzima (ukoliko ih ima može se staviti da su ista podmirena iz sredstava pologa ili na drugi način od strane najmoprimca).

V/ Stranke su suglasne da se potpisom ovog sporazuma Ugovor iz točke I stavlja van snage i ne proizvodi pravne učinke sa danom xx.xy.xxxx.

VI/ Ovaj sporazumni raskid ugovora sačinjen je u dva primjerka od kojih jedan pripada najmodavcu a jedan najmoprimcu.

U..............., dana ........................

Najmodavac:                                                                                  Najmoprimac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 godina kasnije...

Dug se napravio temeljem nezakonitog primanja druge obitelji u tu spomenutu kuću,polog postoji ali ce se potrošiti na renovaciju unistenog stana,da,žena će za Njemačku te mi je najavila da ce se odseliti,te me zanima kako mogu to uvesti u ugovor da mogu predati poreznoj da ne plaćam daljni porez pošto su mi poslali porez za čitavu godinu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Poštovani, najmoprimac je pokvario bravu/kvaku na sobnim vratima nakon 9 mjeseci boravka u stanu. Kako su se vrata zaglavila skinuli su stakleni dio vrata (sredinu) van kako bi odglavili vrata. Najmoprimac tvrdi da se to samo pokvarilo, da nije on i ne zeli nadoknaditi štetu. 
takodjer najmoprimac je najavio izlazak iz stana te cemo potpisati sporazumni ugovor o raskidu, moze se u sporazumni staviti da ce se steta za vrata, iznos rezija (racuni dolaze kasnije u mjesecu) biti nadmireni iz depozita te da ce se ostatak depozita vratiti najmoprimcu? 
takodjer, najmoprimac izlazi iz stana usred mjeseca, a najamnina je na mjesecnoj bazi. Najamninu djelimo s brojem dana? Kako da porez platim na temelju tih nekoliko dana?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija