Jump to content

Etažiranje - problem


čudo

Preporučene objave

Imam problem sa rođacima a u vezi etažiranja kuće uz koju ide i zajedničko dvorište. Naime, rođaci  bi htjeli da u visini njihovih nekretnina  zajedničko dvorište pretvoriti u novoformiranu česticu. To meni nikako ne odgovara, jer u tom slučaju ne bi mogao  pristupiti dijelu svoje nekretnine, a planiraju i fizički izgradnjom zida prepoloviti zajedničko dvorište, tako da to još pogoršava stanje. Dobro je što je postupak etažiranja još u tijeku, ali njihove namjere idu u tom pravcu.

Što mi je za činiti, na što trebam obratiti pažnju i da li ja mogu kao suučesnik ako se dogodi gornja situacija ne potpisati elaborat?

Što nakon toga slijedi, kakva je daljnja procedura ako ja to ne potpišem?

Hvla na odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Poštovani 

Nadam se da pitam na pravoj stranici, vezano uz etažiranje. Imamo kuću na Lošinju u kojoj je vlasnik pola moja žena a pola mama. Podijeljena je u 2 stana po etazi prošle god prilikom adaptacije. Uz donji stan nam je bila vezana jedna stara ostava i wc koje smo prenamjenili u spavaće sobe. Zanima me dali će radi toga biti problema prilikom etaziranja? Vanjski tlocrti kuće su ostali isti. 

Hvala unaprijed

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija