Jump to content

uznemiravanje dok traje sudski spor


ezs

Preporučene objave

Dobar dan, mali savjet molim

 

Osoba koja me tuzila za trazbinu (preuranjeno jer nije dospjela) i s kojom sam na sudu prije 3 mjeseca je krenula s uznemiravanjem smsovima.  policija je napravila zapisnik i kao gotova stvar.

4 dana prije pripremnog rocista opet dolazi na moja vrata i uznemirava me svojim ispadima.

Radi se o mom ocu s kojim sam prijavljena na istoj adresi ali zbog narusenih odnosa maknula sam se s djecom u tetinu kucu.

moje pitanje je... po kojoj zakonskoj osnovi da se zastitim i koji bi bio najefektivniji nacin a da ne ispadne da ja njega prijavljujem zbog parnice? 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Što se tiče razgovora sa liječnicom, (samo) članovi uže obitelji mogu zatražiti asistenciju kod liječnika opće medicine koja medicinski skrbi o toj osobi. Tamo se ispuni jedan obrazac, a liječnik hitne medicinske pomoći nakon dovođenja osobe odlučuje da li će osoba zbog duševnog rastrojstva, agresivnog ponašanja prema vani ili sebi zbog psihičkih smenjati biti sprovedena na odjel psihijatrije u bolnicu (sa ili bez pomoći policije) gdje se ostaje do 30 dana, nakon čega osoba moža biti puštena ili odvedena dalje u odgovarajuću specijaliziranu psihijatrijsku bolnicu na duže liječenje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 3 sati , stradivari je napisao:

Što se tiče razgovora sa liječnicom, (samo) članovi uže obitelji mogu zatražiti asistenciju kod liječnika opće medicine koja medicinski skrbi o toj osobi.

Točno, a ovdje se radi o ocu pokretačice teme..(...Radi se o mom ocu s kojim sam prijavljena na istoj adresi...), a u potpunosti se slažem i sa poštovanim drotom.

uređeno: od Željac047
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija