Jump to content

Izmjena prebivališta


puzzlemaster

Preporučene objave

Bok,

Ističe mi 2 godine boravišta u istom stanu, i sada bih trebao prijaviti tu prebivalište. Obzirom da smo planirali seliti u drugi grad (i drugu županiju), a kako to biva, zbog korone nam je sad sve to upitno... Pa zapravo... Zanima me postoji li neko ograničenje koliko se puta prebivalište može mijenjati? Mogu li za npr. šest mjeseci nakon prijave prebivališta ovdje seliti u drugi grad i tamo prijaviti prebivalište?

Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...
  • 3 tjedna kasnije...

Pozdrav svima... imam problema sa boravkom u Splitu , već 7 mjeseci suprug i ja stanujemo u stanu kod prijatelja koji je nakon mjesec dana pobjegao jer je u tome istom stanu boravio bivši prijatelj. Posvađali su se jer ga je taj optužio za krađu novca i maltretirao ga...dok nije došao do nas i molio da dođemo kod njega , inače je stan 4-osoban , preko 150 m/2 .

   Međutim, njegovim odlaskom nastaju problemi sa stanarom koji se konstantno svađao sa vlasnikom. Uglavnom , prije 7 dana taj susjed poviše promjenio bravu na ulaznim vratima i nama nije dao ključ . Zvala sam policiju koja je svojevoljno odlučila da nemamo nikakvih prava i još napisala kazne za neimanje osobnih dokumenata koji su nam ukradeni ...a ni prijavu na toj adresi. Djelatnici SOA-e našli su niz povreda naših prava jer sam sve argumente iznijela i po njima moraju nam dati novi ključ ...da situacija bude još interesantnija , taj koji je isto bio u stanu i dalje stanuje i nitko ga ne uznemirava , premda je raspisana tjeralica za njega...tko je tu pametan ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija