Jump to content

Prekid kazne


Tatjana Makic

Preporučene objave

Postovanje G- man! Htjela bih Vas pitat kako se Pise prekid zatvorske kazne po kojem clanku..zbog preseljenja i zbog djeteta koji joj fali otac i place za njim stalno..Imamo curicu 3 god.staru..On je vec 6 mj.tamo.I jos ima jedan sud .A ima 2 god za odlezat..STA treba i kako? Posto Remetinec spada pod Veliku Goricu sad..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pozdrav...

Govorite o prekidu izdržavanja kazne zatvora? Razlozi zbog kojih se isti može odobriti navedeni su u čl. 155. st. 2. ZIKZ-a, a prema vašim navodima, nijedan od spomenutih razloga ne spada u one zakonske. Stoga, ne vidim smisla u podnošenju molbe budući će ista biti odbijena.

Možete eventualno ići sa molbom za pomilovanje, no aktualni Predsjednik RH se već javno očitovao što misli o tom institutu, pa je pitanje da li uopće izvršava tu svoju ovlast (da ne spominjem kako bi u konkretnom slučaju i pomilovanje bilo neizgledno obzirom na moguću novu osudu).

Ako u ovom novom postupku dođe nova osuda na zatvorsku kaznu, onda će moguće postojati mogućnost traženja objedinjavanja kazni, ukoliko će postojati uvjeti za to.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija