Jump to content

(?) Kaznena prijava


ZlZ

Preporučene objave

Sumnja u počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i promet drogama i omogućavanja trošenja droga tijekom jedne godine (18-godišnjak) . Preciznije droga amfetamin, pronađeno nešto malo sa vagom, surađivao u krim. istraživanju i nikad prije kažnjavan.. Što se može očekivati?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala na odgovoru @sivko, otprilike sam znao za prvi dio, ali nisam siguran može li se kako pogoršati do tog nivoa gdje će to postajat opcija? Socijalnom službom, konkretnije, što oni mogu? Iz obitelji srednjeg imovinskog stanja sam.

Ako misliš na čl 62 st 5 i 11 KZ to mi se čini kao prisilne psihoterapije kod mojeg psihijatra? Zanima me još prijatelj povezan sa slučajem, stariji punoljetnik, student. Pronašli mu ~50g, mislim da jedna biljka, lampe i ostali pribor i sada ga terete za to i davanje na uživanje. Kakva će biti njegova kazna? 

uređeno: od ZlZ
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

, ZlZ je napisao:

Zanima me još prijatelj povezan sa slučajem, stariji punoljetnik, student. Pronašli mu ~50g, mislim da jedna biljka, lampe i ostali pribor i sada ga terete za to i davanje na uživanje. Kakva će biti njegova kazna? 

Mislite mlađi punoljetnik? Zavisi o tome kakvo materijalno kazneno pravo (KP) će sud odlučiti primijeniti na njega, ako bude maloljetničko KP, onda je moguće da prođe i sa odgojnom mjerom, ako bude "obično" materijalno KP, onda bi mogla doći uvjetna u obzir.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija