Jump to content

Prodaja preko interenta


Benzin

Preporučene objave

Ne znam jesam li na dobro mjesto stavio temu,ali radi se o sljedećem.

Na njuškalu objavio oglas da prodajem mobitel i javio mi se neki čovjek koja bi bila zadnja cijena i da mu na mail odg i napiše mail. JA mu napišem cijenu i sve pošaljem još par fotki i napišem ako ja placam poštarinu da je cijena 120 kn više,a ako on onda niža. Radi se o iznosu od 970 kn eh sad jučer mi kaze da mu pišem iban vlasnika računa i kolko zelim s poštarinom koju ja placam. I okej napišem mu to i danas mi napiše kako je uplatio novac i da ce mi se ubrzo javiti banka i javila mi se neka Citizen bank &trust. Kao da je taj covjek uplatio 970 kn i piše mi id transkcije te moji podatci ime prezime iban računa banka i swift banke i kao da ce novci sjest na moj tekuci tek kad pošaljem uradaj odnoso kad njima toj banci pošaljem podatke o paketu znači valjda broj paketa i tjt. 

Jer bi se to trebalo slati u španjolsku pa sam zvao poštu da vidim kolko bi bila poštarina,pa su mi rekli cijenu i rekli da su imali već slucajeve da je bilo prevara da se pošalje i dobe se pare i onda su ljudi znali slati Playstatione i slične konzole po 3000+ kn vrijednosti i novac nikad nisu vidjeli,a slanje nisu mogli poništiti. Pa kao da ovo može a i ne mora bit prevara

PA me zanima  jel možda netko imao iskustva s navedenom bankom? I  jel se mogu ja kako zaštiti u slučaju da je prevara i jel mogu šta napravit konkretno u slučaju da ispadne prevara. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija