Jump to content

Krađa odjeće u trgovini


Korisnik12345678910

Preporučene objave

Danas mi se dogodila situacija gdje su me u Peek and Cloppenburgu u Zagrebu ulovili u krađi Jakne. Zaustavili su me na izlasku iz trgovine i odveli u prostoriju iza trgovine. Jakna je bila u vrijednosti 3300 kuna. Nisu zvali policiju vec su me zatrazili za osobnu i OIB. Ponudjeno mi je da Jaknu platim, sto sam i ucinio na blagajni i dali su mi jaknu. Potpisao sam neki papir tojest neki njihov zapisnik na koji se nemogu tocno sjetiti. Znam samo da je u jednom djelu pisalo nesto u vezi prijave ili ukljucivanja policije te da je bilo zaokruzeno "ne". Nakon toga su me pustili da otidem, sa tom jaknom. Nisu mi nista rekli oko kakve prijave ili neceg slicnog. 

Znam da je to biło stvarno krivo od mene i sad me strah dali ce me naknadno prijaviti ili dali se moram bojati zatvora. Ako neko ima pojma o ovakvim prekrsajima, molim za pomoc. Ovo je prvi put da sam ikad negdje nesto ukrao. Trenutno me strah posljedica i nisam siguran dali je sa kupovinom jakne sve placeno ili se moram bojati daljnih kazni i problema. Hvala unaprijed na odgovoru.

uređeno: od Korisnik12345678910
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija