Jump to content

policijski zapisnik


anonimno

Preporučene objave

Prije vise od mjesec dana, dozivio sam prometnu nesrecu u kojoj nisam bio kriv. Steta na autu procjenjena je na vise od deset tisuca kuna. Kako nisam bio u mogucnosti platiti stetu, dao sam auto na popravak i sada cekam policijsko izvjesce kako bi ga odnio na osiguranje i pokupio auto sa servisa. Policija jos nije napisala izvjestaj, a sada je policajac zaduzen za moj slucaj na godisnjem odmoru....tako da ce to jos potrajati. Moje konkretno pitanje je postoji li zakonski rok u kojem se mora donjeti izvjestaj? Mogu li se zaliti na rad policije i kome?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zar se kod nas ljudi na baš sve moraju žaliti?

Sama rijeć Prigovor, Žalma na nečiji rad i slično kod svakog pa tako i kod onog tko i radi izaziva stres, nezadovoljstvo i slično.

Zašto ne bi napiali molbu, taksirali je biljegom, mislim 20,00 koliko je se zapisnik taksira, poslali poštom na PP, a fotokopiju na PU, a onda lijepo nekoga nazvali telefonom i lijepim riječima dobili ono što želite.

PS! Dogovor zlata vrijedi.

 

Inače, zapisnik bi morao biti odmah gotov. Ako vam treba za osigurfanje, i bez zapisnika se može podnijeti zahtjev, a osiguravajuće društvo bez obzira na to donesete li zapisnik, po službenoj dužnosti od policje traži zapisnik, kako bi se zaštitili od moguće krivotvorine ili neke podvale.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija