Jump to content

Oponašanje policije


Petqr

Preporučene objave

prije 10 sati , drot13 je napisao:

U nekim situacijama, može se raditi o prekršaju (čl. 10. ZPPJRM), kazna 20-100 eura ili do 30 dana zatvora, a u nekom drastičnom, možeš počiniti i neko kazneno djelo.

Što bi točno radio?

Pričanje s ljudima na ulici, zezanje na dobroćudan način, da im govorim kako nešto rade protiv zakona iako npr. nije. Dođem do nekih delikvenata i kazem im tipa "Jel' treba zvat policiju?". Kao zbunim se i zaboravim da sam ja policija. Idem na mjesta di znam da se drogiraju i gledam ljude kako trče čim me uoče. Možda ako se nekoj skupini približim budem kao "Jel' imate joint i za mene?". (nebi ga pušio stvarno, a pogotovo ne na kameri). Bio bi čudan i autističan u trenutcima. Cijelo vrijeme bi bio malo priglup. Na kraju bi svakome s kime sam pričao rekao da je zezancija i nadao se da ih nisam previše traumatizirao da pozovu pravu policiju. To je ovako ukratko što mi je sad palo na pamet, još nisam krenuo u izradu detaljne skripte. Što bi spadalo pod teže prekršaje koji uključuju zatvor? Hvala na odgovoru unaprijed💙

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija