Jump to content

Odvjetnika za protutužbu


Saša 70

Preporučene objave

Tražim odvjetnika koji ima damu boriti se protiv poznate odvjetničke kuće u sporu oko režijskih dugova i prisilne naplate istih nakon isteka rokova. Dakle ne tražim nekoga da mu budem ovca za šišanje, toga imam na pretek. Radi se o neizvršavanju obveza koje se prisilno naplaćuju po starim presudama (konkretno naplaćuje mi se dug iz 2010.g. po presudi iz 2015.) uz nebulozne kamate. Dakle, nekakvo poluzakonito kamatarenje, bez dostave obavijesti (pokušana ali me nije bilo doma, nije objavljeno na oglasnoj ploči niti ubačeno u sandučić).

Također tražim odvjetnika u sporu protiv Grada Zagreba zbog oduzimanja nekretnine u vlasništvu temeljem presude utemeljene na neistinama.

Tražim i odvjetnika u sporu oko zemlje na koju su se upisali meni nepoznati ljudi.

Ne tražim odvjetnike koji pregovaraju sa suprotnom stranom, druže se s njima, znaju se sa faksa, odugovlače i izmišljaju, naplaćuju bez rezultata itd.

Zakoni su nam presmiješni i tražim odvjetnika koji to zna iskoristiti u moju korist budući da se to već debelo koristi na moju štetu. Dakle, ukoliko se nebi htjeli nikome zamjeriti, stati na žulj i sl. nemojte se ni javljati. Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija